Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zablakanaioblakana27

zblizaja sie walentyki... i co?

Polecane posty

kurcze... mam do Was pytanie... co moge dac/kupic mezczyznie ktory ma 30 lat na to cholerne "swieto zakochanych" :P to musialoby byc cos drobnego - "nasza historia" dopiero sie zaczyna i spotykamy sie od niedawna, wiec wolalabym by nie bylo to rozwiazanie zbyt kosztowne. macie jakies pomysly? moze po krotce go opisze - lubi sport, dba o siebie - ale bez przesady ;) lubi smacznie zjesc a ubiera sie... hmm.. nawet ciezko mi nazwac ten styl:P zawsze czarne spodnie - najczęściej jeansy... do tego ciemny tshirt i bluzka z dlugim rekawem na to... wszystko co sobie kupuje to raczej rasowe wiec tez nie chcialabym z jakas tandeta wyskoczyc :/ a moze cos na smiesznie... jesssuuuu niecierpie takich momentow za malo go jeszcze znam by wiedziec co chce :/ :(

Gość fghy6
Walę w Tynki, a to swieto umyslowo chorych?

Skoro lubi sport to cos zwiazanego z Jego ulubionym sportem kup:D Nie cierpie walentynek i dobrze,ze ja jestem ze swoim facetem ponad 7 lat i nic nie mjsze mu kupowac:DNa pozcatku znajomosci kupowalismy sobie prezenty w to swieto SWIETEGO WALNIETEGO ale nie dzis:P

Gość fddddddddddddddd
zblizaja sie walentyki... i co? GÓWNO

bibelotka dobrze Cie rozumiem... tez nie przepadam za tym durnym swietem i tez raczej go nie obchodze ale tak na poczatku nie chce wyjsc na ignorantke.. hehe tym bardziej ze on dosc mocno o mnie dba... ale mnie nie stac na to by kupowac jakies drogie rzeczy... myslalam by moze zrobic mu skorzana bransolete meska, jak myslicie? ech nie wiem juz ...

Gość szoping
bielizny sie nie daje! ja bym sie zdecydowala moze na jakies dodatki / akcesoria...? moze pasek - portfel - apaszka/szal? bransoleta męska? mysle ze z takich drobnych "wynalazkow" jest caly wachlarz do wyboru... nawet nie musisz sie wielce zapuszczac w poszukiwaniach... wystarczy ze wejdziesz do centrum handlowego czy cos... ja widzialam takie fajne dodatki w sOliverze, Hugo Boss... ale tez mysle ze cos by bylo w Zarze (choc na dobra jakość to tu bym nie liczyła niestety) a potem - wiadomo - typowa młodzieżowa bardziej masówka, czyli H&M i C&A

Gość Grażynka prażynka
szoping to w sumie niezly pomysl z takim dodatkiem.. albo i kompletem jakims

Gość karapara
Może sukienkę. Super zniżki znajdziesz w sklepie www.twojesukienki.pl