Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rb b jjm

pomysł na walentynki mając malutkie dziecko

Polecane posty

Gość rb b jjm

macie jakis pomysł na spedzenie walentynek przy 5 miesiecznym dziecku? małą mozemy ewentualnie na chwile komus podrzucic ale nigdzie nie chcemy wyjezdzac

Gość splendido
ale czego oczekujesz? mamy ci wymyslic scenariusz? wysil sie troche kobito:O

Gość splendido
i co ma dziecko do tego tematu? do kina jak idziesz to tez taki topik zakladasz? nie wychodzisz nigdzie bez dziecka, nie macie babci, dziadka, siostry do chwilowej opieki w takiej sytuacji??? ciaza ci mozg wyzarla ????

Gość chicas walk
to po co masz to dziecko ? wpadka czy jak? sory ale jak sie ma maleńkie dziecko na drugi plan schodzą wypady ... kolacje ... romantyczne scenerie - nie wiedziałaś o tym ? chyba że masz komu podrzucić swoje dziecko ( zresztą jak chcesz ... które już wychowały dzieci ... i pewnie chcą sobie odpocząć ... ale jak masz czelność oddaj dziecko babciom ) ...

Gość kaffka1111
Rety, ale wy jesteście rąbnięte ... byle tylko komuś dopiepszyć. Dawajcie dalej, im wiecej pomyj tym lepsze samopoczucie bedziecie jędze mialy.

mój mały miał w zeszłe walentynki 6 miesięcy. miałam czelność zostawić go babci:D i pojechaliśmy z mężem na małą wycieczkę (my wolimy aktywny wypoczynek).potem jak mały spał kolacja z winem, fajny i film.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
mój ma pół roku, na walentynki siedzimy w domu.:P

przeciez jak dziewczyna nie chce wychodzic,to niech maz cos poszuka w necie i zrobi im romantyczna kolacje w domu:) wypozycza jakis film i gitara gra:D