Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

test tydzien po spodziewanje miesiaczce, blada druga kreska???

Polecane posty

bety nie moge zrobic bo krew pobieraja rano a ja rano zawsze pracuje i musze dojechac do pracy daleko.Za tydzine ide do ginekologa i bylby to 6 tydzien wiec chyba cos by zobaczył?

Darunia 1985 na twoim miejscu napewno poszłabym do lekarza.Ja mam zamiar zrobic jeszcze jeden test tylko nie wiem jutro , pojutrze.tak zeby krechy były grubsze ;)mam nadzieje

Gość roccosina
blada kreska oznacza ciaze!!!ja tak mialam i jestem mama 2 letniej coreczki,gratulacje ;-)

mam nadzieje , zrobie jeszcze drugi test tylko czekam zeby było wiecej dni to wynik moze wyrazniejszy

dziewczyny zrobiłam dzis drugi test, 9 dni po spodziewanej @.Po 30 sekundach drua krecha mocno widoczna, nadal nie moge w to uwierzyc , jestem w strasznym szoku ;chyab nie uwierze dopoki ginkeolog mi tego nie powie

Gość *cyki cyki*
Hehe, no to widzisz jak to jest. Druga kreska to druga kreska :) Jesteś w ciąży tak jak chciałaś :)

Gość też mama
gratuluję Rossi* pamiętam Cię. wiem że już długo starałaś się o ciążę ) będę mocno trzymać kciuki. Dbaj o siebie :) pozdrawiam

dzieki dziewczyny, najlepsze jest to ze jak sie mocno starałam i czekałam z nadzieja to nic nie było, a jak sie rozchorowałam na angine, brałam antybiotyk i wogole nie myslałam o ciazy to sie udało i poprostu niedowierzam

W poniedzialek mam wizyte u ginekologa byłby to 6tc czy bedzie juz cos widac na usg? i czy ten ginekolog musiałby juz byc moim lekarzem prowadzacym ciaze? Prosze o odpowiedz bo jestem w tym temacie zielonai hjestem w szoku

Gość *cyki cyki*
No często tak bywa. Tylko nie panikuj, że coś się mogło stać od przyjmowania antybiotyku. Będzie dzidziuś na jesień. A zdjęcie testów zrobiłaś? ;)

nie , zrobilam rano i pojechałam odrazu do pracy iw autobusie stałam jak zahipnotyzowana.Ale krechy obydiwe grube i ta druga juz po 10 sekundach

nie , zrobilam rano i pojechałam odrazu do pracy iw autobusie stałam jak zahipnotyzowana.Ale krechy obydiwe grube i ta druga juz po 10 sekundach

nie dociera to do mnie , narazie nikomu zrodziny nie mowie poki nie potwierdzi mi tego ginekolog, dlatego pytam czy w 6tc byłoby juz cos widac

Gość *cyki cyki*
Heh, pamiętam swój szok mimo że spodziewałam się ciąży w tamtym cyklu. Może być widać, to zależy czy szybko chcesz iść, czy masz cierpliwość poczekać. Ja poszłam równo 2 tygodnie po zrobieniu pierwszego testu i to był 7 tc.

no zapsiałam sie na poniedzialek i byłby to 6tc, chce isc jak najszybciej, ale czy ten ginekolog bedzie mi juz prowadzil ciaze czy moge zmienic potem na innego

Gość *cyki cyki*
Możesz mienić lekarza na każdym etapie ciąży. Ja na pierwszą wizytę poszłam do jednego (tylko po skierowanie na pierwsze badania krwi), a później do innego i ten mi prowadzi całą ciążę.

cyki cyki a myslisz ze w 6tc bedzie widac cos na usg?

Gość *cyki cyki*
Może być widać, ale to zależy, kiedy miałaś owulację, no i jakiej klasy ma ginekolog sprzęt. Mi akurat do lekarza się nie spieszyło z tego szoku...

smieszy mnie ze jak jak pojawial sie okres to mialam wszystkie dolegliowsci jakie sie wypisuje ateraz gdy wyszly 2 krechy- nic zero objawow, aboje sie mdlosci bo dojezdzam daleko do pracy autobusem

Gość *cyki cyki*
To się ciesz i nie wkręcaj sobie, że jak nie masz objawów albo za mało hehe to z ciążą coś nie tak. Ja przez pierwsze 4 miesiące ledwo z łóżka wstawałam z powodu mdłości i ogólnego osłabienia, także nie zapeszaj ;)

a od ktorego tygodnia widac brzuch bo w pracy chciałabym ten fakt zataic jak najdłuzej?

Gość *cyki cyki*
Hm, u mnie było widać małe wybrzuszenie w 4 miesiącu, no a taki większy brzuszek to w piątym. A teraz jak chodzę w zimowych kurtkach to nawet i tej mojej "piłki" nie widać jak ktoś nie wie :P

Gość *cyki cyki*
37 :) także u ciebie początek, a u mnie prawie koniec

Gość nie czytałam poprzednich
wpisów.. Ale ja miałam identycznie i teraz jestem w 21 tc

szok jaknarazie dla mnie i nedociera to do mnie, tak jakbym pisała o kims innym