Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

test tydzien po spodziewanje miesiaczce, blada druga kreska???

Polecane posty

Wczesniej choroiwałam na angine w 12 dniu cyklu brałam antybiotyk 5 dni.Cykle mam26 dniowe.5 dni po terminie planowanej @ zrobiłam test i wyszła druga bardzo blada kreska juz po 30 sek.Co mam myslec?

kupiłam tym razem bobotest ale nie wiem po jakim czasie go znowu robic.

Gratuluje, blada ale wyraźna kreska, to ciąża :). 5 dni po terminie okresu, to chyba możesz i teraz zrobić... Ja robiłam pre test w czwartek, wyszedł dziwnie, chyba był wadliwy...ale następnego dnia rano bobo test i już wyraźnie 2 kreski :)

no ale przecież to początek sam :), ja właściwie też tylko piersi czuję, a dziś mam 6 dni po terminie...

5 dni po spodziewanym okresie zrobiłam test i wyszedł pozytywny, u Ciebie to 7 dni, myślę że to ciąża :)

Gratuluje:] ciekawi mnie jak to jest ze niektore laski maja juz w dniu miesiaczki dwie grube krechy a niektore po niej blada kreske,u mnie z corkami byly od razu grube i dwa inne testy robilam,teraz 3 dni po @ dwa inne testy i bardzo slaba ta ciazowa kreska,nawet u lekarza "mieszkam w Uk i tutaj tez sie testem ciaze potwierdza" mam rowne cykle i zaplodnienie wiem kiedy bylo..

fajnie by było, test zrobilam 5 dni po terminie @ teraz mam 7 i zastanawiam sie czy jak go zrobione to kreska bedzie wyrazniejsza.Nie moge jakos uwierzyc w ta bladą kreske

Mi się zdaje, że to normalne że blisko terminu są blade, przecież czasem nawet nie wychodzi w odstępie 2, 3 dni od terminu okresu...stężenie hormonu hcg może być bardzo różne.

dzieki dziewczyny za dodanie otuchy, moze zrobione jutro rano bedzie to 8 dzien.Dziwi mnie ten brak objawow, normalnie smakuje mi kawa nie odczuwam zadnych zapachow itd

No po 2 dniach powinna być wyraźniejszą, bo we wczesnej ciąży b hcg bardzo szybko przyrasta, ale to na bank ciąża więc może poczekaj jeszcze kilka dni i wtedy będziesz miała mega kreche :D

Za wcześnie na objawy, a na pewno na cały ich zestaw ;), możesz z dnia na dzień je mieć, albo jeszcze dość długo nic, norma ;)

z ta beta mam problem bo wczesniebardzo wyjezdzam do pracy i nie mam jak zrobic, a czy ginekolog wykrył by juz taka ciaze?

a czy antybiotyk brany w najbardziej płodne moje dni nie ma tu nic do rzeczy?

Być może pęcherzyk by wykrył, ale zależy od sprzętu i fachowości lekaarza...mi ginekolog powiedział, że najwcześniej 5, tc, ale jednak lepiej po 6 tc.

najbardziej dokucza mi ta niewpenosc, bo myslałam ze tyle dni po terminie planowanej @ krechy beda albo bardzo grube albo nie bedzie wcale

Hm nie zawsze w dniu spodziewanej miesiączki wychodzi blada kreska. Moim zdaniem to zależy od jakości testu. Ja np. robiłam chyba 2 dni po spodziewanej miesiączce Pink test i wyszły piękne dwie wyraźne kreski, a następnego dnia zrobiłam sobie test APteo i druga kreska wyszła słaba. Dodam jeszcze ze kilka dni przed terminem miesiaczki tez robilam Bobotest, bo juz nie moglam sie doczekac i nic nie wyszło.

eee tym to się nie przejmuj na prawdę, zresztą te testy zwykłe nie są bardzo dokładne, jakby były dokładne, to by nie kosztowały przeważnie 10-15 zł...tylko więcej.

ale tydzien to starsznie długo ;) wiec jest sens zrobic jeszcze ten bobo test jutro czy pojutrze? krechy moga byc mocniejsze gdyby była to ciaza?