Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość philozof

Szukam chętnych na wspólny wyjazd do pracy

Polecane posty

Gość philozof

Witam. Zdegustowany tutejszym rynkiem pracy od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem wyjazdu do pracy za granicę- Anglia, Irlandia, Skandynawia- gdziekolwiek. Jestem na bieżąco z ogłoszeniami i myślę że jak tylko są chęci to pracę się znajdzie. W grupie raźniej toteż szukam osoby / osób które chętnie wyjechałyby za pracą poza granicę. Sporo ogłoszeń które przeglądam rozpoczynają się od: zatrudnię grupę osób. Jestem Piotrek, mam 27 lat, mieszkam nieopodal Krakowa. W razie zainteresowania piszcie- pogadamy, spotkamy się przy kawie i wspólnie coś wymyślimy. nowak32541@wp.pl

Gość hehe ja tez mysle o wyjezdzie
ale pod koniec lata lub na jesieni

Gość chetna na wyjazd///////
czesc Piotrek. To ja Aga. nie odpowiedziales mi na pytanie jak dlugiego masz pisiorka? chcesz wyjechac czy nie?

Gość chcę wyjechać
ja chcę wyjechać do Francji

Gość konfel
Witam Ja też chętnie wyjadę do pracy, lub wspólnie otworze mały biznes za granicą - rozważę każdą rozsądną propozycje. Mam 50 lat- umiejętności "Złota Rączka" ,oraz trochę gotówki na rozkręcenie biznesu, pracy też się nie boje. Pozdrawiam Jarek

Gość gość
"Witam Ja też chętnie wyjadę do pracy, lub wspólnie otworze mały biznes za granicą - rozważę każdą rozsądną propozycje. Mam 50 lat- umiejętności "Złota Rączka" ,oraz trochę gotówki na rozkręcenie biznesu, pracy też się nie boje. Pozdrawiam Jarek" Hehe niektorzy caly czas jeszcze zyja w Matrixie, myslac ze na emigracji to jest taki miod.

Gość gość
jestes taki pewny ? no tak, smietniki lepiej wyposazone.

Gość gość
Smiac mi sie chce z tych "zlotych raczek", to nie komuna ze przyszedl sasiad i naprawil. Tutaj wchodzi fachowiec w zawodzie i daje gwarancje na wykonywana naprawe.