Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrrrrrrrrr

jak to jest z wami faceci....

Polecane posty

Gość mrrrrrrrrrr

Powiedzcie faceci jak to jest z wami.... Sytuacja: Byliście na dwóch spotkaniach super spędziliście czas piwo, kręgle, kino, tańce i umówiliście się na kolejne spotkanie po tym jak on wróci z dłuższej podróży od rodziny... Jeszcze tego samego dnia pisze, że wróci mniej więcej o tej i o tej godzinie jak będzie to się odezwie.... po czym wraca później i pyta czy możemy umówić się innego dnia, bo jechał dłużej niż planował i jest zmęczony (była godzina 17)... czy jeśli facetowi zależy to tak się zachowuje?? Wydaje mi się, że ja cieszyłabym się, że już jestem i możemy się zobaczyć pomimo zmęczenia...

Gość bo to jest tak moje panie
kolejna pomylona baba. po pierwsze, to czy fajnie spędził czas to powinna być jego opinia, nie twoja. Po drugie - ma prawo żyć a nie tylko latać do ciebie. Daj żyć!!!

Gość jestem już zmęczona21
widocznie tak dobrze się nie bawił, jak ludzi ciągnie do siebie to nie przeszkadza zmęczenie itp wymówki

Gość O Boże mój!!
Weź się ogarnij!!Min o że jest zmęczony po podróży to ma lecieć do ciebie bo ty tak chcesz?

ale dajcie spokój!!! Co ciągnie do siebie?! Wyobrażacie sobie, że ktoś może być zmęczony po podróży? Nie wiecie co to jest? Nigdy wam się spąć nie chciało? Jesteście.... pomylone.

Gość mrrrrrrrrrr
no właśnie dlatego chciałabym zapytać facetów o opinię, bo też mam takie wrażenie, że to wymówka.... tylko dlaczego chciał się spotkać a potem wymyśla.... ehhhh dawno nie byłam na randce ...

ostatni raz ci mówię mrrrrrrrrrr - nie bądź pomyloną durą babą, od której się ucieka, bo osacza. Jest chłopak zmęczoy i najlepiej będzie jak dasz mu spokój a nie pierdziel farmazonów. Daj żyć. Czekaj zrobisz kiedyś prawko, pójdziesz do roboty i będziesz padać na twarz, a wtedy ci acet powie: w te pędy się stawiasz u mnie na baczność, bo ja nie jestem zmęczony i ja chcę żebyś tu była, masz tu być i koniec (jak rozkapryszona panienka). Powodzenia.

Gość mrrrrrrrrrr
a może faktycznie był zmęczony nie wiem nie będę mu przecież wymówek robić z tego powodu, bo może faktycznie tak było a poza tym nie mam prawa przecież nic nas na razie nie łączy..... ehhh, ale jak komuś zaufać skoro wcześniej facet okłamywał.... teraz doszukujesz się kłamstw ehhh....

może poprzedni okłamywał, bo go osaczałaś?

Gość pan Mariusz Z.
na pewno był zmęczony bo zaliczył po drodze ze 3 tirówki:P nie kocha cię, rzuć go

Gość mrrrrrrrrrr
nie chcę go osaczać po prostu byłam w długim związku ,w którym facet mnie okłamywał nawet w głupich sprawach i teraz mi tak samo to przychodzi na myśl że to wymówka jakieś kłamstwo.... staram się to zmienić.... chce się umówić w środę i nie wiem czy przełożyć spotkanie żeby nie myślał że jestem na zawołanie czy się spotkać?? Jak myślicie ???

Gość mrrrrrrrrrr
pan Mariusz Z. na pewno był zmęczony bo zaliczył po drodze ze 3 tirówki nie kocha cię, rzuć go dziecko nie wypowiadaj się.... Jak po dwóch spotkaniach się zakochujesz to gratulacje !

powalona baba :) masz swój rozum?

Gość marcoo
kobiety są inne.... a może po prostu wyluzuj i przestań analizować. żyj i dac zyć innym.

Gość dekontestator
Był zmęczony co wiąże się z następującymi objawami: 1. podkrążone oczy 2. zapadnięte niedogolone policzki 3. drastyczny spadek poziomu serotoniny 4. elokwencja obniżona do stanu bełkotania 5. ziewanie 6. i ogólna rozstrój nerwowy Czy Ty w takim stanie chciałabyś spotkać sie z kimś na kim Ci zależy? (pomijając zarost:D)

Gość mrrrrrrrrrr
nie jestem powalona ;) mam ale wolę zapytać co facet by pomyślał... chciałabym się spotkać nie chcę żeby pomyślał, że robię na złość i się nie spotkam... Dlaczego ludzie nie mogą być sobą... co za powalony świat wszystko trzeba grać............. czy sobie czegoś nie pomyśli itd....

trzeba grać? Jesteś powalona. Facet robi co myśli i jest sobą. Nie chce się widzieć tego dnia, bo jest zmęczony i ci to powiedział. Grasz w coś? To sibie kup lalkę i domek graj do woli w cudowny świat :O

Gość mrrrrrrrrrr
no właśnie ja nie chcę grać, ale ten świat jest powalony i każdy gra... a Ty co pomyślałbyś o dziewczynie, która umawia się z Tobą na dzień który proponujesz po tym jak odwołałeś poprzednie spotkanie???

nic

Gość mrrrrrrrrrr
nie pomyślałbyś, że kiedy Ty masz czas to ona zawsze się zgodzi ??

Gość Jestem facetem i powiem tak.
Czepiasz sie jak jasna cholera. Zawsze tak robisz?

Gość drejzi krejzi
Co za pusta dziewucha... To Ty też nie znasz facetów, którzy się dobrze bawią a później mają dziewczynę w nosie? :D Mój brat taki jest- umówi się kilka razy z dziewczyną, jest nią zachwycony i nagle ni z tego ni z owego mu się nudzi i już nie chce się z nią widywać, albo poznaje inną. Takie życie, a ty się głupia dziwisz :D

Gość hm............................
Wyluzuj. Nic bym nie pomyślała. Był zmęczony. Przestań analizować i zastanawiać się nad każdym jego słowem i zachowaniem, bo ześwirujesz! Żyj normalnie, nie pod niego, tylko dla siebie. Nie odwołuj dla niego spotkań, tak się nie robi! nie rezerwuj dla niego z góry czasu, np. jest poniedziałek a ty myślisz, ze może w piątek się spotkacie (mimo, że się nie umówiliście jeszcze) i jak dziewczyny zapraszają cię na babski wieczór czy kino ty mówisz NIe (bo może ON będzie chciał się spotkać). W ten sposób szanujesz siebie, swój czas i on też będzie cię szanował:) I nie fisiuj!:)

Gość mrrrrrrrrrrrrrr
nie czepiam się tylko pytam... nie żyję dla niego pytam tylko czy nie będzie źle wyglądało jak się z nim spotkam w ten dzień który on zaproponował czy może lepiej podać inny... Nie mam tego dnia planów dlatego mogłabym iść...

Gość daj przecinek,co ci szkodzi
mrrrrrrrrrrrrrr może w tym słowotoku,czasem jakiś przecinek postawisz,bo czytac się tego nie da!

Gość mrrrrrrrrrrrrrr
ten kto nie ma nic do powiedzenia wymądrza się na temat kwestii nie związanych z tematem....