Sayuri__ 0 Napisano Styczeń 30, 2012 Witam. Mam takie pytanie, a więc: Od miesiąca brałam tabletki antykoncepcyjne. 20.01. dostałam okres. 23,24,25.01 zazyłam tabletki z kolejnego blistra. ( 3 tabletki ) 25.01. kochałam się z chłopakiem i skończył we mnie. 26.01 tabletek już nie brałam, odstawiłam. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 30, 2012 Duże. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhdtrhyryxjr Napisano Styczeń 30, 2012 ej dziewczyny a co o mnie myślicie biorę tabletki już od kilku lat ,ale kurcze jakies mam przeczucie ,żeby zrobić tak jak napiszę w opakowaniu miałam może 4 tabletki jedną zapomniałam 7 godzin to wiadomo spoko.Ale dwa dni później zapomniałam tabletki i wzięłam po 15 godzinach.kochałam się do końca z partnerem i teraz się zastanawiam ,ze może nie zrobię tej przerwy bo dziś jest 1 dzień może normalnie wezmę tabletkę co o tym myślicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhdtrhyryxjr Napisano Styczeń 30, 2012 Sorki ,że tak się wbiłam w twój temat odstawiłaś tabletki jest duże prawdopodobieństwo,,ze zaszłaś w ciążę ,ale nie koniecznie musi trochę minąć,żeby tabletka przestałą działać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 30, 2012 fhdtrhyryxjr-może dobrze byłoby przeczytać co jest napisane na ten temat w ulotce... Jeżeli to był ostatni tydzień to albo od razu przechodzisz do przerwy albo nie robisz przerwy w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayuri__ 0 Napisano Styczeń 30, 2012 a kiedy radzicie zrobic test? mam poczekac do miesiączki czy jakoś szybciej? tyle sie tego naczytałam, chcialabym wiedziec jak najszybciej. Do gina ide dopiero pod koniec marca. nie ma szybciej terminow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rumianek dzbanek Napisano Styczeń 30, 2012 To zrób betę z krwi - będziesz wiedziała na pewno. Czekaj do dnia spodziewanej miesiączki wg długości cyklu sprzed tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayuri__ 0 Napisano Styczeń 30, 2012 ok. dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayuri__ 0 Napisano Luty 1, 2012 Dziś miałam lekkie plamienie. Czy to od tego odstawienia? Wzięłam tylko 3 tabletki z tego opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayuri__ 0 Napisano Luty 1, 2012 Dziś miałam lekkie plamienie. Czy to od tego odstawienia? Wzięłam tylko 3 tabletki z tego opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayuri__ 0 Napisano Luty 2, 2012 Myślałam, że to plamienie, ale od wczoraj mam normalne krwawienie. Czy to od odstawienia? Czy jest jeszcze duża szansa na to że zaszłam w ciążę? Proszę o odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach