Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość libouib i

obserwacje mezczyzn i kobiet-wnioski

Polecane posty

Gość libouib i

zauwazylam ze kobiety glownie skupiaja sie na rodzinie, dzieciach ktore sa dla nich najwazniejsze, natomiast mezczyzni skupiaja sie na kobietach i ich urodzie-jesli taka mija lub sie nudzi mezczyzna nie ma problemu szukac kogos na uboczu albo odejsc nie przejmuje sie potomstwem

Gość asertywny prawik
Wszystkiemu winni są Żydzi to jasne,ale może jakaś pogłębiona analiza ...czy to już wszystko...? ;)

Gość dsgfsgfdsgdfg
nie ma racji,uogólniła bo zostałą skrzywdzona przez jakiegoś faceta:P

Gość lajla90
Ja sie skupiam na swoich przyjemnościach i nie zamierzm mieć dzieci, ale masz troche racji.

Nie no, jakaś tam tendencja jest, że kobiety bardziej skupiają się na dzieciach, a to, że dzieci nie muszą przeszkadzać w tym, żeby mieć kochanka to inna sprawa.

Gość dsgfsgfdsgdfg
oj tam ,oj tam znam puste kobieciny które zamiast zająć się dzieciakami dbają tylko o swój wygląd ,znam facetów ,bardzo dobrych mężów i ojców . Bycie dobrym rodzicem nie zalezy od płci ,tylko od charakteru i dojrzałości:P

Gość z twojej analizy wynika
że jestem facetem, bo interesuję się tylko urodą, dzieci nie lubię to by tłumaczyło dlaczego nigdy nie miałam instynktu macierzyńskiego co do facetów to się mylisz, oni nie interesują się urodą ale władzą, ta daje dostęp do kasy i pięknych kobiet facetów kręci władza i pieniądze a nie uroda

Oj też znam takiego co o wygląd bardzo dba (ale nie w ten metro-seksualny sposób).

Gość dsgfsgfdsgdfg
Oj też znam takiego co o wygląd bardzo dba (ale nie w ten metro-seksualny sposób). jesli dba tylko o wyglad to jest pustakiem :P

Gość pirania_udomowiona
a ja zaobserwowałam, że liczy się jedynie sexi i kasa. Nic poza, obojętnie czy to facet, czy kobieta.

Gość sdsfdawsdsd
moj ojciec nie zostawil matki mimo ze sie zestarzala wiec nie kazdego dotcyzy twoja teoria