Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnienie.

WASZE MOTYWACJE W WALCE Z KILOGRAMAMI.

Polecane posty

Gość pragnienie.

czym wspieracie nie zawsze silną wole ? co Was motywuje do walki w sytuacjach skrajnych ? Ja zazwyczaj wyobrażam sobie o ile szczęśliwsza byłabym ważąc te kilka kg mniej, ogladam zdjęcia szczupłych dziewczyn.

Gość Halinamalinaiuj
fotki ludzi którzy schudli

Mnie motywują ciuchy jakie mogłabym nosić kiedy schudnę. No i reakcja otoczenia na znikające kilogramy. Lubię też oglądać zdjęcia kobiet, którym się udało.

Gość olcia_888
moj chłopak ktory mi powtarza "jestes piękna" potym jak schudlam 15kilo. i mowi "trace dla ciebie glowe" gdy jeszcze sie staram aby schudnac jakies 8kilo ;D

Gość mysle sobie,ze musze wygladac
super na slubie, ze ida wakacje, ogladam zdjecia innych kobiet, moj narzeczony mowi ze jest ze mnie dumny,ze mi sie udalo,a ja chce mu pokazac ze potrafie jeszcze schudnac, tyle mi sie udalo schudnac to nie bede marnowala mojego wysilku, nie chce sie juz czuc jak kiedys,wygladac jak kiedys, chce wchodzic do sklepu i zeby na mnie ciuchy super lezaly:)

-korzysci wynikające ze zdrowego odzywiania-widok mojej cery, skóry, włosów:) -odbicie w lustrze -podziw otoczenia -swietne ciuchy -wiek(nigdy nie bede grubą 40!!!:) -i ciągła mantra-szkoda zycia na nadwage, bede wyglądac, jak chce:) -wielki wzrost pewnosci siebie, gdy okazało sie, ze JA POTRAFIĘ