Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdfiughfgjrbht

prawdopodbodna ciąża

Polecane posty

Gość kjdfiughfgjrbht

Cześć dziewczyny. Mam poważny problem, mianowicie mogę być w ciąży. Mimo iż mój chłopak "nie wszedł" we mnie jego nasienie mogło dostać się do środka ponieważ przez przypadek włożyłam tam rękę, która wcześniej dotykała nasienia. Wiem to głupie ale całkiem zapomniałam o tym :( Od ponad 10 dni spóźnia mi się okres, brzuch mnie dziwnie boli i zaobserwowałam dość gęsty śluz w drogach rodnych. Boli mnie żołądek ale odruchu wymiotnego jako tako nie mam choć czuję czasem że mogę coś zaraz zwrócić. Robiłam test ale w godzinach hmm około 16-17. Wyszedł negatywny. Wszystko byłoby super tylko zrobiłam go chyba źle a objawy się nasilają. Bardzo się boję, że to może oznaczać ciążę. Chciałabym mieć dzieci ale najpierw chcę dostać się na studia. Na 2 roku byłoby już ok ale nie teraz :( mam prawie 18 lat i nie wiem co robić. Moja lekarka jest okropna więc pewnie idąc do niej albo mnie zbeszta albo nie potraktuje mnie serio bo nawet nie doszło do stosunku. Jestem załamana. Proszę doradźcie coś i jeżeli miałyście takie same objawy to piszcie. Z góry dziękuję

Gość elo elo ja również
Kup dzisiaj test i zrób go jutro z porannym moczem. Spóżnia ci się miesiączka ze stresu bo z pewnością nie jesteś w ciąży.

Gość nie gustujee
spóźnia Ci się bo się stresujesz pewnie. Zrób jutro znów test rano i zobacz. Na pewno nie jesteś w ciąży 🖐️

Gość kjdfiughfgjrbht
Nie pcham się do łóżka. Nie chcemy na razie współżyć bo mamy taką zasadę. Uprawiamy petting, a to że nasienie dostało się tam gdzie nie powinno to czysty przypadek.

Gość rdjncjyt
dziewczynko idz do apteki i kup test! teraz shiza ci juz nie pomoze... a nastepnym razem o ile nie bedziesz w ciazy to do ksiazek a nie do lozka

Gość kjdfiughfgjrbht
O moje wykształcenie nie musicie się bać.