Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeppurple

30stki teskniace za czasami mlodosci, czujace sie staro

Polecane posty

Gość do kafeteryjnego tlumu
czemu pisza tu osoby nie na temat? To tak jakby ktoras zalozyla temat: nienawidze facetow, zostalam porzucona,czy sa tu takie? a Pod tematem wypowiadaly sie kobiety ktora sa szczesliwe, w zwiazkach

Gość Egoist31
Kocham Janusz Desznika :O:(

Gość deeppurple
Czy sa tu nieszczesliwe 30stki? Czekam i czekam....

Gość ona_pokręcona
a ty autorko z jakiego powodu jestes nieszczesliwa?

Gość proekozielona
Tak naprawdę to ja jestem nieszczęśliwa. Coraz trudniej o prawdziwego jelenia. A sorki już nie dają rady się przebić. I przyjaciółka mi zarasta ;(

Gość lolexxxpj
co tu sie dzieje tylko zobaczcie www.showup.tv/pp/szalonakotka69

Gość a mi szkoda
nieszczęśliwa, to by było za dużo powiedziane - ale, fakt, chwilami czuję się właśnie staro :) np. jak się widzi, że mnóstwo bohaterów filmowych historii to są ludzie ode mnie młodsi, ze sprawami, problemami, które ja już mam za sobą :) albo to poczucie, że już się ma tyle różnych doświadczeń, bagażu - z jednej strony to fajne, że człowiek starszy i mądrzejszy - ale chwilami żal; albo, że już niektóre ciuchy to trochę nie dla mnie, że w klubach głównie ludzie ode mnie młodsi - trochę szkoda oj, czy takie tam różne - że już się nie jest MŁODZIEŻĄ, że nie ma zniżkowych biletów, kart do 26 roku życia tragedii nie ma, ale czasem trochę smutno

Gość Nie. To tak jakby wypowiadaly
sie kobiety ktore sobie poradzily z porzuceniem, a autorka na to "ale ja chce byc nieszczesliwa"

Gość Colllla
a mi szkoda- to ile ty masz lat?

Gość a mi szkoda
33 :)

Gość proekozielona
zadroscisz mi podszywie? zawisc przewaznie rodzi sie niskiego poczucia wartosci. Mama nie przytulala za mlodu?

Gość ja akurat swietnie
rozumiem autorkę. Czuję się z 10 lat młodsza - a mam 30 i już nie wypada mi się ubrać w mini za tyłek czy balować po dyskotekach, bo wszyscy młodsi. Znajomi siostry mówia do mnie "dzień dobry" jakbym była jej mamą. A ja nadal zyję w swiecie fantazji, luzu, braku zobowiązań, a tu juz powinnam dzieci rodzić i za mąż wychodzic :o

Gość proekozielona
cyt. a mam 30 i już nie wypada mi się ubrać w mini za tyłek czy balować po dyskotekach, bo wszyscy młodsi. Sa kluby gdzie bawia sie ludzie tylko po 30, nie rozumiem dylematu.

Gość proekozielona
Forsujemy projekt EuroZieloni pn: STARUCHY NA GRUCHY. Chcemy nim objąć kobiety 30+ i poddać utylizacji z przeznaczeniem na nawóż pod grusze gatunków rodzimych typu: pierdziołka, klapsa, bera, et cetera ;)

Gość a jakie ciuchy są niewłaściwe
to tak jakby będąc w 3 klasie podstawówki tęsknić za przedszkolem :D Bez kitu. Kobieto - czas płynie, życie płynie, każdy wiek jest piękny, bo zmieniasz się, dojrzewasz, jesteś inna...czy to nie piękne ? Po cię ciągle za siebie oglądasz, staraj się być szczęśliwa tu i teraz. No i co, że są młodsi od ciebie w klubach ? Zresztą, czy aby na pewno ? Może tylko na tych młodszych się skupiasz. Jesteś młoda, starsza niż 15 lat temu ale ciągle młoda. Młodsza niż będziesz za 15 lat. Ciesz się z tego, patrz w przyszłość, nie jęcz, nie stękaj i nie użalaj się nad sobą. A przede wszystkim - unikaj towarzystwa ludzi z mentalnością podobną do twojej. Niby cię zrozumieją ale wcale ci nie pomogą. Życzę ci, żeby sie tutaj żadna stetryczła rówieśnica jednak nie przywlokła. Pozdrawiam.

Gość spódnica ledwo za tyłek
to raczej strój "branżowy" i u kobiet z odrobiną smaku i wyczucia niewłaściwy bez względu na wiek.

Gość a mi szkoda
"to tak jakby będąc w 3 klasie podstawówki tęsknić za przedszkolem" - no właśnie, tak to wygląda :D tragedii jakiejś wielkiej nie ma, ino czasem żal ;) tak zwyczajnie, po ludzku

Gość ja akurat swietnie
Kazdy może oceniac wg siebie

Gość ja akurat swietnie
Nie kazdy dojrzewa ciałem i duchem rownocześnie. Możecie zaraz robić odesłania do lekarzy itp, co nie zmieni faktu, że mając 30lat, czuję się jak 20latka i chodząc na studia z 22 latkami obecnie, czuję się jakich rówiesnica, ale myślę, że każdy spodziewa sie po mnie większego "ogarnięcia"

Gość ja akurat swietnie
Fajnie, że macie wszyscy TAAAAKIE wspaniałe i udane zycie :) szczególnie zdradza to wasza skłonność do doradzania i wymądrzania na forum. Super, pozazdrościć :)

Gość ja akurat swietnie
Poza tym nawet żarty sa na ten temat, że zawsze będąc w podstawówce marzyło się o liceum, a jak sie już do niego doszło, to marzyło się o o powrocie do podstawówki, no i tak ze wszystkim jak sie pracuje to się marzy o odpoczynku, a na emeryturze marzy się o powrocie do pracy. To chyba naturalna kolej rzeczy.

Tak i mojom babom je: jakem wsadziuł - mówi wyjmij jakem wyjuł - mówi wsadż jakem wsadziuł jakem wyjuł - mówi wsadż jakem wsadziuł - mówi wyjmij jakem wyjuł - mówi wsadż jakem wsadziuł - mówi wyjmij jakem wyjuł - mówi wsadż jakem wsadziuł - mówi wyjmij jakem wyjuł - mówi wsadż jakem wsadziuł - mówi wyjmij jakem wyjuł - mówi wsadż jakem wsadziuł - mówi wyjmij Wreściem sie wqrwiuł i wyjunym na dobre - juz nie było co wyjmać prawie. :classic_cool: :classic_cool:

Ja nie tęsknię za czasami młodości, niezależność finansowa i doświadczenie życiowe z nawiązką mi ja rekompensują, a poza tym wcale nie czuje się staro, to raczej pełnia życia :)

Gość spódnica ledwo za tyłek
no ja bym zrozumiała gdyby taki dajmy na to 60 latek tęsknił do młodości, bo jego młodość faktycznie już minęła. Ale dziewczyna 33 letnia, która jojczy, ze już nie ma 26 i jej ulgowego biletu nie sprzedadzą albo ze w klubach bywają młodsi od niej ? :D Wolne żarty. Zgadzam się z wpisem wyżej - masz raczej chooyowe życie, a nie jesteś stara.