Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba w ciaży....

szyjka???

Polecane posty

Gość chyba w ciaży....

hej??jaka jest szyjka macicy na poczatku ciazy???ja mam dzis 24 dc i jest nisko miekka i raczej otwarta....a jak jest u przyszłych mam...aha iajkos ciasniej tam mi sie wydaje...przy ostatnim sexie tez miałąm takie uczucie...

Gość chyba w ciaży....
niech ktos pomoze:)

Gość .......?????/////
ja niestety nie pomoge...ale sama jestem ciekawa??piszcie dziewczyny:)

Gość Niewidoczny dla innych
Wysoko i zamknięta. W moim przypadku ewidentnie czułam, że była jeszcze zaczopowana śluzem.

Gość chyba w ciaży....
aha..czyli to raczej zawiastuje okres:(

Gość Niewidoczny dla innych
Niekoniecznie. U mnie było tak, że dzień przed spodziewaną @ szyjka była jeszcz dość nisko, a 2 dni później już wysoko, a potem okazało się że jestem w ciąży :D Wiesz, po szyjce w sumie ciężko stwierdzić ciąże, jest to prawie niemożliwe - zależy to tez od kobiety jak bardzo zna swoje ciało. Ja badałam sobie szyjke 4 cykle przed pierwszą ciążą i nie miałam o tym bladego pojęcia - dopiero się tego uczyłam. W drugiej ciaży już byłam pewna co, jak i kiedy ? :D

Gość chyba w ciaży...
czyli jest nadzieja...ktos jeszcze sie wypowie?/

Taka jak piszesz to na okres. Na poczatku ciazy mialam wysoko twarda i zamknieta - i taka podobno ma byc.

W czasie ciąży szyjka jest wysoko,zamknięta i zaczopowana gęstym śluzem-pytałam ginekologa.A parę dni przed @ szyjka się obniża i otwiera.Widocznie @ Ci się zbliża.Ja już 11 cykli staram się o dziecko i też badam sobie szyjkę macicy.Taką jaką opisałaś mam już jakieś 3 dni przed @.

Gość chyba w ciaży....
no dziś mam szyjke nie co wyżej..i ciasno w środku mi sie wydaje..ale szyjka dalej jakby otwarta..jutro z rana chyba zrobie test:)

Gość mamama27
moje zdanie - lepiej tam nie grzeb - bo jeszcze coś zrobisz albo jakąs bakterie przeniesiesz

Gość A ja ci napiszę
że dostaniesz okres.Skoro jest otwarta,nisko i miękka to na pewno nie ciąża i szyjka się przygotowuje to wydalenia krwi.Nie nakręcaj się

Gość chyba w ciaży....
juw wiem:(bedzie okres:(zaczynam miec plamienie :(trudno...bedzie 9 cykl staran:(

Gość taki objaw to żaden objaw
Ja staram się ponad 40 cykli. Po wielu badaniach wg lekarzy wszystko jest ok.

Gość gość
a szyjka jak jest nisko , miekka i otwarta to tez na owulacje , nie koniecznie na poczatek @ , i przy owulce zdarzaja sie plamienia , ktorych sama doswiadczam i mam wtedy szyjke wlasnie nisko , miekka i otwarta . We wczesnych dniach ciazy tez szyjka wyglada roznie u roznych kobiet , prowadze wykres na ovufriend i widze po wykresach uzytkowniczek ze szyjki bardzo sie roznia