Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemmm

Kłótnie z matką.

Polecane posty

Gość mam problemmm

Cześć. Mam 19lat. Chodzę do dobrej szkoły, uczę się dobrze, przykładam się do nauki jeżeli chodzi o przygotowania do matury i co weekend dojeżdżam na zajęcia dodatkowe do uczelni oddalonej o 400km od mojego miasta. Fakt, że jak mamy wolne, ferie, lubię chodzić na imprezy. Często mam ograniczony czas mimo, że jestem pełnoletnia. Rozumiem, że rodzice boją się o mnie. Kompletnie nie dogaduję się z matką. Codziennie się kłócimy. Ostatnio przeczytała wszystkie moje prywatne wiadomości na fb i gg. Oczywiście się wściekłam i założyłam hasło na moim komputerze. Wczoraj zapomniałam go wyłączyć i znowu prześwietliła całe archiwum. Nie wiem co z tym robić, jestem załamana, bo dowiedziała się o mnie niemiłych rzeczy. Boli mnie też to, że codziennie mi powtarza, że już nie może się doczekać, aż się wyprowadzę, że nawet jak nie zdam matury to od razu mam się pakować. Jest mi tak przykro, bo jak wyjadę na studia to nawet nie będę miała gdzie wracać..

Gość hiszpanka*
musisz być bardzo złym dzieckiem

Gość mam problemmm
nie jestem złym dzieckiem. Nie wracam do domu pijana po każdej imprezie, nie szlajam się z chłopakami.

Gość Lady Gaga@
powiedz matce ze dopóki sie uczysz to niemoze cie wyrzucic z domu

Gość maturks4
Ile razy masz zamiar zakładać ten sam temat? Jak tak też "upierdliwie" postępujesz w domu, to przestaję się dziwić!