Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem...

jego zachowanie!

Polecane posty

Gość już nie wiem...

Hejka co o tym myśleć? Było mi z nim przez kilka dni cudownie - jak w niebie! On mówi później, że nie może w to dalej brnąć. Urywa kontakt, ale ale jak do niego dzwonię to odbiera, jak napiszę na gg czy gdzieś to odpisuje, jak chcę jego pomocy to służy, ale nie traktuje mnie tak samo jak reszta chłopaków. Dziwnie się przy mnie zachowuje, a ja się czuję tak jakby nie chciał mojego towarzystwa. Np. każdy mój znajomy i każda znajoma zachowuje pozycję otwartą i tylko on się zamyka. Nie mogę z nim porozmawiać na luzie, bo czuć, że jest spięty, a ja przez to też się spinam. Minęło ponad półtora roku a ja się dowiaduję, że on o mnie mówi. Jak tylko napotka mój wzrok natychmiast odwraca swój. Widzę, że nie zachowuje się przy mnie normalnie. Mnie to powoli wnerwia! Ja do niego nic nie mam, a takie numery nie działają na mnie najlepiej. Uwaga: nie mogę z nim szczerze porozmawiać o nas, bo zaraz mnie okłamuje! On ma dziewczynę. Co myślicie? Co wy byście zrobili?

Co ja bym zrobiła? Urwałabym kontakt bez możliwości nawiązania go ponownie. I przestałabym sobie zawracać głowę milionami pytań.

Gość ertewtwet
damascenka jest dziewicą któa nigdy nie miała faceta, więc nie wiem czy to takie mądre słuchać niedoświadczonej gówniary

Gość myślę że ...
zrób mu loda rekreacyjnego :) 🖐️

Gość już nie wiem...
na to nie wpadłam:D

Myślę, że chłopak jest bardzo niespójny, zagubiony, nie rozumie swoich uczuć. Proponuję omijać go z daleka, nie naprawisz mu osobowości. Czemu się nim interesujesz skoro ma dziewczynę?

Gość już nie wiem...
jeszcze nigdy się nie spotkałam z takim przypadkiem. Miałam już pięciu chłopaków i ani jeden z nich nie zachowywał się ani odrobinę podobnie jak on:|