Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gundi

Ubiór na wesele

Polecane posty

Gość Gundi

Witajcie Mam dość spory problem z ubiorem na wesele. Jestem dość puszystą osobą i potrzebuję jakąś fajną kreację na wesele. Nie koniecznie musi to być sukienka, jednak chciałabym dość elegancko wyglądać. Może polecicie mi jakąś dość ładną i nie drogą kreację. Ja poprostu nie mam pomysłu.

zajrzyj na allegro i opisz dokładniej swoją sylwestke żeby było wiadomo co ukryć, a co wyeksponować :-)

Gość Gundi
potrzebuję ukryć przedewzystkim brzuch

Gość Bzduuuuuury!
Ja bym wolala zebys w BON-PRIXie nic nie zamawiala bo czesto nie przyzylaja tego co zamowil zamawiajacy i trzeba zamowic rozmiar mniejszy (czasami nawet o dwa rozmiary mniejsze)niz w rzeczywistosci nosimy! Mozesz zalozyc elegnackie spodnie w kant,plus elegnacka bluzka albo elegnacka spodnica i jakas ladna bluzka:)

Gość Gundi
te sukienki w bon prix raczej na ładną figurę. ja niestety z figurą pożegnałam się po porodzie. teraz mam 170 i około 95kg mogą być spodnie ja nie naciskam na sukienki.

Gość maturks4
Ja nie mówię o zakupach w Bon prixie tylko o inspiracji. Tam są ciekawe fasony, a przy sporej nadwadze może warto po prostu uszyć...

Gość Bzduuuuuury!
uuu ta rozowo czarna ladna jest:D Pochodz po sklepach i na bank cos znajdziesz na siebie! Poszukaj inspoiracji w necie:DTutaj jest b.duzo stron o modzie:D

no ale waga nam tu nic nie da, masz duży czy mały biust? większą pupe czy wylewające sie fałdki? uda i łydki są proporcjonalne czy łydki masz grube?

Gość Gundi
największy to mam brzuch uda też za zgrabne nie są , nogi od kolana w dół ok. biust mam średni

Gość mam podobny problem
ja polecam po pierwsze by zatuszować brzuszek bieliznę wyszczuplającą :) serio pomaga... A co do reszty musiałabym wiedzieć jaki kolor włosów, oczu i kształt sylwetki i postaram się Ci pomoc o ile byś chciała?

Gość Gundi
mmjakmm@wp.pl napisz na priv

Gość Gundi
i to ciężko opisać oczy niebieskie włosy do ramion ciemne. dość spory brzuch. figura chyba bardziej do gruszki.

powinnaś w takim razie odsłonić łydki skoro są chude i proporcjonalne- czyli sukienka do kolan, pod biustem sukienka powinna mieć wszyte pas, który powieksza biust i maskuje brzuszek, może podam pare linków tylko nigdy nie wstawiałm tu żadnych, więc nie wiem czy odczytasz :-) http://www.google.pl/imgres?q=sukienki+dla+puszystych&um=1&hl=pl&client=opera&sa=N&rls=pl&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=vi2-dEEc5ACkRM:&imgrefurl=http://www.zdrowiesportforma.pl/sukienki-sylwestrowe-dla-puszystych-1340/&docid=rCurT37h27-jOM&imgurl=http://www.zdrowiesportforma.pl/wp-content/uploads/2010/09/sukienki-sylwestrowe-dla-puszystych.jpg&w=364&h=577&ei=Mq4mT5KAHIf5sgaf14CCCA&zoom=1&iact=hc&vpx=319&vpy=151&dur=2988&hovh=283&hovw=178&tx=117&ty=171&sig=114998085199785238347&page=1&tbnh=159&tbnw=114&start=0&ndsp=14&ved=1t:429,r:1,s:0&biw=1280&bih=562

Gość mam podobny problem
jeśli gruszka to fajna była by luźną tunika kimono satynowa i spodnie również z tego materiału na kant oraz dłuższa marynarka i ta bielizna