Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11oszukanaaaa

oszukana w aptece ?

Polecane posty

Gość 11oszukanaaaa

hej zakupilam w aptece inhalator zaplacilam 199zl, polecila mi szwagierka, ona kupila za 119zl, gdy sie zgadalysmy okazalo sie ze to ten sam, ten sam model i w tej samej aptece, kupila go 2 tyg temu ja w sobote chyba mnie babka oszukala, isc do apteki i zapytac sie w jakiej cenie sa te inhalatory? i jesli poda ta cene co szwagierka kupila to poprosic o zwrot pieniedzy? co byscie zrobily ?

może być że drożej sprawdź w necie po ile są może nie tylko w Twojej aptece tyle kosztuje.

Gość No a jak ??
Masz paragon??JAk chcesz coś uzyskać to musisz już iść jak najszybciej.Najpierw zapytaj ile kosztuje a jak ci poda niższą kwotę to przedstaw jej paragon i zapytaj dlaczego ty kupiłaś za 80 zł więcej.

A jak faktycznie się okaże że w aptece się pomyliła to niech zwraca resztę ,najlepiej idź jeszcze raz do tej apteki i zapytaj co jest grane z kąt taka różnica w cenie i jeszcze zadzwoń do szwagierki niech sprawdzi co ma w tym inhalatorze ,bo może ty masz jednak inny.

Gość 11oszukanaaaa
sprawdzalam i sa od 120-150 w innych aptekach internetowych i na alll i u producenta dodam ze u mnie w miescie sa tylko 2 apteki i tylko w jednej maja takie sprzety

Gość chyba w snach
chyba skąd :O

Gość poranyno
nie z kąt, czy z kąd, a skąd

oni czasem tak mają np. z lekami, że wysprzedają z poprzedniej dostawy po niższej cenie a potem mają już tylko z nowej dostawy i cena jest inna. ale zapytaj, co ci szkodzi...

Gość 11oszukanaaaa
wlasnie sie wybieram, bo w niedziele nieczynna byla i tak zrobie dzieki za odp :)

Gość co oznacza slowo
kąd? bo ja nie wiem:(

Gość qqqqwerfgh
może była promocja na niego?