Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo niezadowolona :)

teściowa

Polecane posty

witam, mam problem z teściową, a raczej ona ze mną. Jej córka szuka pracy, i ciężko jej coś znaleźć. Mój znajomy szuka pracownicy do sklepu - wiadomo odpowiedzialność: pieniądze towar itd No i teściowa zażądała, żebym namówiła kolegę aby przyjął moją szwagierkę. Problem w tym, że ona ma lepkie rączki. tzn już w szkole były problemy bo np okradła koleżankę z klasy, pote, ukradła pieniądze składkowe, sama teściowa się żaliła, że jej i teściowi pieniądze kradnie, okradła też mojego męża ... Powiem wam, że szczęka mi opadła, jak teściowa zażądała, abym ją poleciła ..... dziewczyna lat 22, imprezy, alkohol, faceci mocny makijaz, takie typowe dyskotekowe coś Odmówiłam. Wielka obraza, podniosła na mnie głos teściowa ... Kulturalnie wyszłam pożegnałam się A tu się okazuje, że teściowa do mojego męża powiedziałą, że ja JĄ obraziłam i podniosłam na nią głos ....... Powiedziałam męzowi jak było, wierzy mi Teraz nie mam ochoty widzieć tej starej krowy, a ona non stop zaprasza nas na obiad Odmawiamy z braku czasu, ale mąż zaczyna mięknąć i mowi, żebym jednak poszła, bo ona taka jest itd Mnie nie interesuje jaka ona jest, obraziła mnie, próbowała kłamać na moj temat Nie chce jej widziec na oczy Czy mam racje? czy moze zbyt się zawzięłam?

Gość odysanie tłyszczu
Masz racje - postaw kolacje.

Tak, popuścisz takiej to Ci na łeb wejdzie. Trzeba mieć charakter, a jak nie chcesz stracić znajomego to mu złodziejki nie podsyłaj.

w zyciu bym jej nie poleciła, sama pilnuje torebki jak ona jest w pobliżu ..... własnemu ojcu ukradła ok 3000zl i przebalowała ... ale szokiem było dla mnie żądanie teściowej polecenia i potem jej całe zachowanie Po prostu straciłam szacunek do tej kobiety Nie ustąpię jednak mężowi i nie będę odwiedzac tesciowej Teraz ponoc - rozbijam rodzine .... :) przekaz męża od mamusi .... powiedzialam, ze rodzinę rozbiję jak się rozwiodę z tobą drogi meżu A dojdzie do tego jak będziesz pozwalał się mamusi wtrącac do nas Mam nadzieje tylko, ze nie przyjdzie do nas .... patrzac po jej ostatnim wyczynie to tupeciara jest niezla i wszystko mozliwe

No tupet ma trzeba przyznać, w ogóle nie rozumie ludzi którzy zwracają się do innych w trybie rozkazującym, u mnie wchodzi w grę tylko prośba. Dlatego nie byłem w wojsku :) (papiery od psychiatry i kategoria D )

to w ogóle była fajna akcja: a słyszałąm, że twoj kolega X to szuka dziewczyny do sklepu to powiesz mu, ze A moze u niego pracowac Polecisz ja i sobie dziewczyna zarobi pare groszy W koncu to twoj kolega to powinien ja przyjac przeciez Do tego ten jej ton .... Boze ręce opadają rzadko sie tak denerwuje, ale to mnie BARDZO wkurzylo :)