Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladzioszka

Czy podobają Wam się kobiety o jasnej karnacji?

Polecane posty

Gość bladzioszka

Pytanie do mężczyzn. Jak wyżej. Jestem jasną blondynką i mam bardzo bladą karnację. Mi się podoba, ale zastanawia mnie jaka jest opinia płci przeciwnej na ten temat :)

Gość wójekstaryhuejk
a opalasz się na czerwono czy na brąz

Gość xXxSzamanxXx
ja wole wlasnie takie troszke bladziutkie.. nie lubie opalonych.. szkoda tylko ze nie dolaczylas foto- mogl bym wtedy ciebie ocenic itp..

Gość Pedro Rizzo
znowu te kretyńskie pytania. jakby jeden czynnik i to tak nieistotny, decydował o podobaniu lub niepodobaniu się

Gość bladzioszka
Na brąz. Ale nigdy jakoś nie chciałam być opalona i rzadko to robię.

Gość xXxSzamanxXx
najpierw piszesz ze jestes bardzo bladziutka o sie tobie podoba. a w kolejnych postach piszesz ze opalasz.sie.na braz .. Troszke nie czaje...

Gość wójekstaryhuejk
właściwie blondynka z długimi włosami jest tak rzadkim zjawiskiem że wychodząc z domu łapie się i facet czeka jak jej farba zejdzie jak nie już jest zajęta

Gość bladzioszka
I już nie zczaisz. Przeczytaj jeszcze raz, powoli i wyraźnie (najlepiej na głos), wszystkie posty.

Gość Pedro Rizzo
szaman - może dziewczyna nie opala się specjalnie na solarkach a po prostu latem zdarza się jej wyjść z domu, a bladych szybko łapie

Gość xXxSzamanxXx
no wlasnie jak to jest takie naturalne opalanie ciala to luzik.. Ale jesli to solarki i specjalne wygrzewanie.sie na sloncu aby nabyc ciemna opalenizne to nie potrafie zrozumiec dlaczego to.robi.. skoro podoba sie sobie blada.. o to.mi chodzilo:-P:-P:-P:-P

Gość bladzioszka
Nigdy nie byłam na solarium, nigdy się nie smażyłam na słońcu specjalnie. Ale latem przecież się zdarza opalić.

Gość xXxSzamanxXx
i wlasnie o takie wyjasnienie mi chodzilo.. A ja i tak wole bladziutkie:-P:-P:-P

Gość bladzioszka
Mi się wydaje, ze faceci wolą kobiety opalone. Cieszę się, że chociaż komuś nie podobają sie skwarki :)

Gość xXxSzamanxXx
dla mnie "skwarki" sa bleee.. okazje do opalania naturalnego maja tylko w okresie letnim.. a w zimowym??? pewnie chodza do solary by utrzymac kolorek... Dla mnie to sztuczne.. ale kazda kobieta robi to na co ma ochote..

Gość chodzę na solarium
ale nie zbyt często, mam ciemne włosy, ciemną oprawę oczu i lekko opaloną skórę i niestety ale blada dupa zawsze wygląda przy mnie....blado :D

Gość chodzę na solarium
mężczyźni wolą kobiety z ciemnymi włosami, skórą... wbrew powszechnej opinii. a juz zwlaszcza naturalne blondynki są okropne z bialymi brwiami rzęsami i bladością

Gość j v jv jv efv ev evefv
jestem kobieta o jasnej karnacji, wszystkie podklady sa dla mnie za jasne.... chcialabym byc bardziej opalona, ale solarium szkodzi (mam przyklad na mojej kuzynce, dziewczyna 30 lat, od kilku lat nalogowo chodzi na solarium, jej twarz wyglada starzej niz mojej 55letniej mamy)

Gość xXxSzamanxXx
ale blada dupa jest bardziej naturalna od twojj:-P:-P:-P

Gość chodzę na solarium
szaman, tu się mylisz :) nie jestem spalona, tylko lekko opalona, mam gęste ciemne włosy, czarne brwi (piękny łuk) i rzęsy, a do tego niebieskie oczy. przy opalonej twarzy wygląda to świetnie. Ciemne kobiety = temperament

Gość chodzę na solarium
i nie mowimy tu o 'blondynkach' w typie pameli, tylko o naturalnych.

blada du.pa sprawdza się w nocy. Pięknie świeci i ładnie się odznacza 'czarna dziura' hehe...

Gość xXxSzamanxXx
Kazdemu moze podobac sie cos innego.. tyle ile ludzi tyle opini:-P:-P Ja wole blade taki moj Gust:-P:-P:-P;-);-)

Gość chodzę na solarium
oczywiście, że tak Szamaaan :) tylko jest was mało, którym się to bardziej podoba :p

Gość xXxSzamanxXx
No faktycznie takich osob jak ja jest bardzo malo.. No i kobiet ktore sa bledziutkie tez jest malutko.. moze dlatego bo mysla ze opalone cialko znajdzie predzej zainteresowanie..

Gość chodzę na solarium
Sam mówiłeś że są różne gusta, ale dla mnie naturalne jasne blondynki o bladej karnacji wyglądają aseksualnie :) opalone ciało zawsze wygląda lepiej, moim zdaniem oczywiście.

Gość chodzę na solarium
spalone blondynki wyglądałyby wyjątkowe głupio, więc lepiej rzeczywiście żeby zostały blade.

Gość xXxSzamanxXx
blondynka skwarek-- bleeeeee

Gość Dreamed I was an eskimo
Opalone mają coś chłopek. Włosy na wzgórku tez masz białe ?

Gość xXxSzamanxXx
chlopie mi chodzi o spalone sztuczne blondyny.. to okropnie wyglada.. Mnie taka kobieta odrzuca.. Ale pamietajmy kazdy ma inny gust:-P:-P:-P