Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez_makijażu_92

bez makijażu jestem brzydką lochą

Polecane posty

Gość bez_makijażu_92

oczy małe i niewidoczne, rzesy rzeadkie i krótkie, na mordzie pełno śladów po pryszczach, pyzata morda:D w makijażu natomiast każdy facet jest moj :D:D

Gość heheh też tak mam
:classic_cool: :D

Gość kros4r3
daj nagą fote.

Gość bez_makijażu_92
no mówie wam tragedia :D najbardziej to mnie oczy wnerwiają. makijaż bardzo mi je powieksza

Gość zdziwiona niemiłosiernie
Tyle,że nie możesz być24 na dobę w makijażu i potem chłopak jak zobaczy cie bez to się mega wystraszy:/ Nie wiem po co to robisz - jestes jaka jesteś - może te pryszcze to od tapety?

Gość bez_makijażu_92
pryszcze to wina hormonów nie maluję się jakoś bardzo mocno. Tylko podkład, puder matujący, róż, eyeliner i tusz do rzes:D

Gość tez jestem brzydka
przynajmniej w tapecie jestes ladniejsza, bo ja i z i bez maszkaron :D

Gość bgfhjtrsuhjsr46
masz na imię magda?:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość bez_makijażu_92
nie, nie magda :D:D

Gość bgfhjtrsuhjsr46
btw pryszcze masz niestety od tapety :O tzn może i nie to był powód ale jak nie dasz sobie siana z makijażem na razie (podkladem) to jeszcze dlugo bdsz sie z nimi męczyć

Gość powielasz stereotypy
"bgfhjtrsuhjsr46 btw pryszcze masz niestety od tapety" czasem to prawda, ale w zdecydowanej większości przypadków nie.

Gość asdfghyjuk
tez tak mam.60% facetów moja gdy ja w pelnym makijazu ale bez??makabrycznie ha ha

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12345678
hehe ja tez bez pomalowanych oczu (eye-liner plus pogrubiający tusz ) wygladam jak brzydota. Rzesy jasne, cienkie, oczy jakies popuchniete. Od 6 lat nikt oprocz meza i mojej siostry nie zobaczyl mnie z nieumalowanymi oczami. Tapete rzadko nakladam bo nie mam z reguly czasu, a jak naloze podkladu troszeczke i blyszczyk to tez juz kazdy facet moj. Cos w tym jest ze trzeba "nałożyc oczy" zeby wygladac jak czlowiek. I czesto przypominam sobie kawal o tym jak Bog stworzyl kobiete, spojrzal i powiedzial: " ty to sie bedziesz musiala malowac" ;)

Gość mam dokladnie to samo
dziewczyny, jak ja was rozumiem.... uchodze za ładna, a gdyby mnie ktos zobaczyl bez makijazu (ktory tez nota bene nie jest zbyt mocny - podklad, eyeliner i tusz

tamaraa zazdroszcze ;) mam jedna kolezanke brunetke ktora nie musi malowac rzes bo ma dlugie i ciemne. i ciemne wyraziste oczy ktorych nie musi podkreslac. ja jako płowa blondynka "zlewam sie w jedno" i jak nie pomaluje oczu wygladam nijak. Jedynie latem jak sie troszke opale to jako tako bo mam skore ladniejsza i jakos niebieskie oczy bardziej sa wyraziste. Ale zimą?? blada sucha skora, blade male oczka i 3 jasne r\esy na skrzyz

fakt faktem ktos za eyelinera powinien jakas nagrode dostac ;) jedna kreska a tyle daje ;)

Gość powielasz stereotypy
to moze henna?

Gość huhuhuhu
ja bez makijazu wyglądam blado i jakbym była z lekka chora:)jak mała zabiedzona dziewczynka hahah ale jak nałoze to wyglądam jak pewna siebie kobieta:)i wtedy tez czuję sie pewnie:)

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
Wlasnie, dziewczyny. Jak mam podkład na twarzy, to mam superpiękną cerę bez żadnych przebarwień czy pryszczy. A jak pozwolę sobie na kilka dni bez makijażu to nagle wyskakuje mi tona! Macie jakieś pomysły jakie są tego przyczyny i jak się ich pozbyć? wiem, to przez podkład, cera sie oczyszcza itp.. ale jak się tym zająć?

makijaz to dobra rzecz. ale wiecie co? mozna sie szybko przyzwyczaic do swojej twarzy w makijazu i pozniej sie wydaje ze bez niego wyglada sie jak maszkaron. tez mi sie tak wydawalo kiedy codziennie przez kilka lat sie malowalam. teraz robie makijaz raz na jakis czas i jakos moge patrzec na siebie w lustrze, cera mi sie poprawila i rzesy odzyly (nakladam na noc olejek rycynowy). odstawiajcie stopniowo kosmetyki, coraz mniej ich nakladajcie i same zobaczycie ze bez makijazu nie wygladacie tak zle!

Gość saakshj
jestem z wami, bez tapety wygladam niewyraznie a w atrakcyjnie ;)))

Gość poli ana
zgadzam sie z o co ci chodzi ja odkad sie nie maluje mam ladniejsza cere i juz nie potrzebuje podkladu dodatkowo mialam problem z tradzikiem i podskorniakami. najpierw odstawilam podklad, pozniej zorientowalam sie ze jakikolwiek krem nie kupie to i tak mnie zapycha. wiec przestalam uzywac kremow. i co pewnie was zszokuje - przestalam myc twarz chemikaliami, w ogole jej nie myje. tzn. jak biore prysznic przemyje woda, ale nie uzywam zadnych zeli. od czasu do czasu robie peeling z sody oczyszczonej. 100 lepsza cera. nie potrzebuje makijazu, wygladam swiezo i naturalnie