Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mebemine

Nigdy nie miałam orgazmu-jak to zmienić?

Polecane posty

Gość mebemine

Uprawiam seks od 8 lat i nigdy nie miałam orgazmu. Kocham się z tym samym partnerem-obecnie męzem.Jest mi przyjemnie, często mam ochotę ale nigdy nie było wielkiego finału. Jdynie podczas masturbacji jestem w stanie osiągnąć orgazm - i tu nie ma problemu-wystraczy kilka minut stymulacji i mam orgazm. Natomiast gdy robi to mąż-nie ma mowy o orgazmnie. Dlaczego? Ginekolog gdy o to zapytałam powiedział,że fizycznie wszystko jest ze mną ok i może to być kwestia psychiczna-strach przed ciążą. Tylko,że ja się tego nie bałam!Teraz mamy dziecko-roczne i używamy prezerwatyw więc nie voję się znowy zaciążyć!Więc skoro nie fizyczny i nie psychiczny problem to co?Można jakoś nauczyć się orgazmu?Jak?

Gość akukaracza ide do sracza
znajdź kochanka ;D

Gość mebemine
Ale co to zmieni?raptem orgazmu dostanę?:P Mąż stymuluje mnie podobnie jak ja sama podczas masturbacji więc o technikę też chyba nie chodzi. Zastanawiam się co jest do cholery.

Gość piratuś
uczyłaś go tego co ci sprawia przyjemność lub może gdy ty będziesz np: po lampce winna podobno alkohol pomaga

Gość mebemine
Alkohol pomaga tyle,że bardziej odwazna jestem i sama robię to co mi sprawia przyjemność ale to i tak za mało. Mąż wie co lubię.

witaj. to wszystko zalezy od faceta. gdy kochalam sie z pierwszym moim facetem nigdy nie dochodzilam do orgazmu, pozniej mialam przerwe i obecnie kocham sie z miom męzem i dochodze za kazdym razem, a nie oszukujmy sie Jego penis jest chudszy i mniejszy. calosc nie zalezy od miecza tylko od tego jakim facet jest rycerzem w łóżku :):)

Gość mebemine
annnullla Ale możesz sprecyzować na czym polega różnica między jednym a drugim partnerem? W czasie stosunku?W technice?Na czym polegała różnica? Mój mąż jest moim pierwszym partnerem.I ja w zasadzie może nie wiem jak wygląda dobry seks. Pogubiłam się.

podobnie jak moja żona. Dopiero po porodzie coś się ruszyło. Może dlatego, że dość dokładnie ją zszyli. Też jestem jej jedynym facetem. Orgazm kobiety jest w głowie.

Gość mebemine
U mnie po p orodzie bez zmian. Miałam cesarkę więc doznania niepowinny się zmienić. Skoro orgazm jest w głowie to co mam zrobić by się odblokować? 8 lat się staram i nic:(

Gość piratuś
próbowałaś inaczej chodzi o uczucia emocje może dominacja pomoże

Gość mebemine
Nie pozostaje mi nicjak pogodzic sie z sytuacją

może powinnaś być bardziej egoistyczna w łóżku? Moja żona nigdy się nie masturbowała. Nie potrafi pieścić się podczas seksu. To jest wyzwanie.