Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 090katrine090

Mój chłopak nie chce mi zrobić dobrze

Polecane posty

Gość 090katrine090

Witam Dziewczyny.. Mam problem.. Odkąd jestem z moim chłopakiem nie miałam jeszcze orgazmu.. W ogóle on nie lubi gier wstępnych tylko, od razu do rzeczy przystępuje... Ja wcale nie dziwie się, że nie miałam jeszcze ograzmu.. Raz na 1,5 roku czasu mi minetke zrobil i to jeszcze na samym początku naszego związku.. Ja zaś "loda" mu robie prawie na każdym naszym spotkaniu.. Nie raz i nie dwa pokłóciłam się z nim na temat robienia mi dobrze.. On twierdzi, że nie jesteśmy dopasowani seksualni i to się nie zmieni.. Tylko ze szkoda, ze nawet nie próbuje tego zmienic.. Twierdzi także, że jego byłe dziewczyny nie miały problemu z tym i seks zawsze im się podobał.. No niestety w moim przypadku tak nie jest.. Ja podczas seksu mało co czuje, jedynie w pozycji "od tyłu" , jednak on w takiej pozycji szybko dochodzi i za długo sie nie da nacieszyc przyjemnością.. Prosiłabym o jakies rady, jak namowić go do tego aby zrobił mi dobrze.. Głupio mi jest za każdym razem go się prosić, żeby cos zaczął działać.. On jest uparty jak osioł i wie wszystko najlepiej..

Gość fryt7
też przestań mu robić dobrze. albo powiedz że bez przygotowania nie będzie seksu bo Cię nie satysfakcjonuje. mój od razu wziął się do roboty :D

Gość proste.
przestań mu robić loda

Gość 090katrine090
Buntowalam się juz nie raz.. Ale to nie dziala na niego motywująco, zeby cos zaczął robić mi dobrze, tylko obraza majestetu..:/ Boje się, że jak za kazdym razem bede sie tak buntowac, to mnie zostawi i na tym sie skonczy.. On ma swoje jedno wytlumaczenie, ze jest mnóstwo par, ktore nie sa do siebie dospasowane pod względem fizycznym i my własnie taka parą jestesmy..

Gość xXxSzamanxXx
Moje zdanie jest takie abys zaprzestala zycia erotycznego z nim na jakies czas. Chlop nie wytrzymie bez sexu.Postaw mu swoje warunki" albo zacznie spelniac twoje potrzeby albo poprostu celibat"" mysle ze to go nakloni do zmian... a jak nie to zerwij z nim:-P:-P:-P

Gość 090katrine090
To nie jest takie proste "zerwij z nim".. Tak na prawde bycie ze sobą nie polega tylko na seksie, bo jest wiele innych spraw, dla których jestesmy ze sobą.. Ale wiem również, ze seks jest ważny.. Dlatego nie wiem jak go nakłonić, aby nasz seks był dla mnie przyjemny (bo dla niego jest).

Gość wójekstaryhuejk
młoda głupia ciężarna

Gość xXxSzamanxXx
zrob tak jak pisalem szlaban na sex

Gość 090katrine090
słucham ?? jaka ciężarna ??? Czy Ty sie z dupą na rozum zamieniłes ??;/ jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj!!!

Gość blondina
A jakiej wielkości jest jego penis? Może rozmiar Cie nie satysfakcjonuje w czasie seksu ?

Gość 090katrine090
Mały nie jest, a raczej dość duży..

Gość mebemine
Sama jestes winna swojej sytuacji Seks to akt dwóch osób Skoro TY nie masz z tego przyjemnosci "dajesz ale w zamian nie dostajesz nic" to pozostaje tylko to skonczyć Twój facet to egoista jakich mało. Odmów mu seksu jesli nie chce sie starac i tyle. Jak zechce zerwac to znajdz sobie innego bo ten jest wart tyle co kłak sierści

Gość powiem i ja......
wiesz co ja myślę że Twój facet jest po prostu wygodny i wciska Ci jakieś historie o niedobranych seksualnie parach o takich sytuacjach można mówić wtedy kiedy obie strony się starają a i tak jedna z nich nie ma satysfakcji a Ty zachowujesz się jak jakaś małolata która nie ma nic do powiedzenia w Waszym związku z jakiej racji Ty masz mu robić loda na żądanie bo jak nie to foch jaśnie pana a on ma w dupie co Ty czujesz i nie stać go na pieszczoty żebyś i Ty miała przyjemność z Waszego pożycia ja rozumiem że seks nie jest najważniejszy w związku ale bez przesady żeby jedna ze stron miała satysfakcję a druga była workiem na spermę bo na to pozwoliłaś

Gość Znam to skądś
Miałam podobnie - bylismy ze sobą dwa lata, wielka milosc i wgl super nam się ukladalo, po roku bycia razem zaczelismy wspolzyc... Ale szybko seks zaczął przebiegac wg okreslonego schematu - pocalunki, potem palcowka, lodzik (minetki brak) i krotka penetracja, bo szybko dochodzil. Nie mialam przy nim nigdy orgazmu. Zrobil mi minetkę tylko 3 razy, i tylko raz mi się podobało, choc nie szczytowalam. Migal się od rozmow, ale kochalam go wiec bylam z nim, mimo, ze seks byl nudny i nie dawał mi przyjemnosci. Zaczęłam myslec o skoku w bok, ciało mialo swoje potrzeby, a partner nie bral ich pod uwagę. Nie jestesmy juz razem, wszystko się rozpadlo, mimo ze w innych sprawach się zgadzalismy, to w seksie jedna wielka lipa, bo on zachowywal się jakby zjadl wszystkie rozumy. Jak on sobie poruchal to bylo mu dobrze.. Dziewczyno, nic z tego nie będzie.. Niby kazdy uczy się na swoich bledach ale radzę Ci, skoncz to jak najszybciej. Nie dogadacie się.. Seks jest wręcz spoiwem dobrego związku.. :) Teras mam innego faceta i jest nam swietnie w lozku.. :) Mowię Ci, przestan sobie nim zaprzatac glowę, wiem co czujesz - kochasz go i nie wyobrazasz sobie go tak po tym wszystkim po prostu zostawic, mialam to samo. Ale jak wszystko zaczęlo się jeebać to zrozumialam, ze nie jestesmy dla siebie. Ty tez powinnas zrozumiec. Im szybciej tym lepiej, to nie bedziesz cierpiec jak wasz zwiazek bedzie wisial na wlosku.. ;) Trzymam kciuki i pozdrawiam :*:* Gdzies czeka na Ciebie idealna połówka :)

Gość 090katrine090
Porusze z nim temat, jak bede się z nim widziała.. Zobacze jak on na to zareaguje.. Dzięki Wam za rady.. Trzymajcie kciuki, żeby jednak zmiekł :P

sprostowanie- loda robi się do końca. Jako pieszczota to stawianie laski, pałki czy jak Wam wygodnie na to mówić. Powinnaś zaprzestać pieszczot oralnych.

Ta a najbardziej to się boisz że stracisz łosia co będzie na Ciebie tyrał hę?:-D:-P dobra rada jeśli nie stosujesz-higiena sfer intymnych,jej brak zniechęca faceta do tego rodzaju pieszczot:-D

Gość 090katrine090
a i jeszcze jest taka rzecz, ze ja lubie sie bardzo przytulac, calowac, to jest normalne w zwiazku wg mnie, a on twierdzi, ze tak jak ja potrzebuje przytulania i calowania, tak on potrzebuje, abym mu zrobila dobrze ustami... Nie wiem co o tym myslec.. Uwazam, ze to troche chore porownywa te dwie rzeczy ze soba, a Wy co o tym myslicie?

Gość brunecik....
uwiekbiam przytulac i calowac kobiete...piescic ja... a minetka to swieta rzecz...

Gość anatom
W sumie kogo to obchodzi czy kobiecie jest dobrze?

Gość szamancio
zakoncz ten zwiazek jak najszybciej.. temu twojemu partnerowi chodzi tylko swoj pieszczoty.. jest egoista.. a ty przyzwyczailas go do tego ze za wszystko ma loda strzelonego.. kobieto tak nie moze byc.. tez masz potrzeby.. jesli od odmawia.spelnienia ich to jest nic.nie wartym snobem ktory chce tylko aby kobieta jemu ulzyla.. Naprawde To jest Przykre.. przemysl to co napisalem .. pozniej moze byc za pozno

A moja ostatnia dziewczyna zawsze się krępowała, ja nie mam problemów z dotykaniem i całowaniem się gdzie tylko mamy ochotę. Ale niektórzy pewnie mają.

Gość każda normalna
mająca ochotę na bzykanko dziewczyna takiego egoistycznego hooia co nie chce muszelki liznąć dawno kopnęłaby w doope ale coś mi się zdaje że nasz samolub dziany jest i to katrinke przy nim trzyma

Gość doradca z kafe nr1
To jakis zjeb genetyczny ten twoj facet skoro nie chce cie lizac... ja swoja babeczka lize czesciej niz ona mi robi loda, BO LUBIE! i sprawia mi to przyjemnosc jak ona sie wije pod wplywem orgazmow :classic_cool: Na sama mysl o tym mi dyga :D

Gość mariner
A zabawa w cieplo -zimno? niech cie rozbudza a ty mow cieplo zimno:) .Uzaleznij seks z taka zabawa . JAK MU LATWO DAJEZ WEJSC TO NIE DZIW SIE ZE ZROBIL SIE TAKI WYGODNICKI I TRAKTUJE CIE JAK NACZYNIE NA SPERME POwinnas byc wymagajaca i nie szczypac sie ze sie obrazi.Obrazi sie to przetrzymaj go ! az zaliczy ze 3x gre cieplo-zimno :),moze mu sie spodobac. Faktem jest ze jest pewien typ faceta co to jak mu szybko staje ,tak szybko wiednie i cos mi sie wydaje ze on do nich nalezy,dlatego chce szybko wlozyc. KAZ MU KUPIC VIAGRE lub cos podobnego ,powinno mu pomoc.Ma widac chlop klopoty z ukladem krazenia i powinien isc na detoks:)

Gość mariner
Przeczytalem ponownie twoj post i mysle ze mozecie byc rzeczywiscie niedopasowani.Masz za szeroka jak dla niego pochwe.ALE NA TO JEST RADA. Cwicz miesnie Kegla! codzienie 20-30x.tzn zaciskaj pochwe tak jakbys zaciskala pecherz aby nie posiusiac sie .lUB KUP SOBIE NA ALLEGRO CESARSKIE KULKI ( GROSZE) I WSADZ I CHODZ Z NIMI :) . PO MIESIACU POWINNO BYC LEPIEJ I POWINNAS CZUC GO DOBRZE

Gość a wystarczylaby wam sama
mineta bez stosunku ???

Jak to nie jesteście dopasowani fizycznie? Nie sięga do Twojej cipki, czy ona mu się nie podoba?

Jak to nie jesteście dopasowani fizycznie? Nie sięga do Twojej cipki, czy ona mu się nie podoba?