Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 090katrine090

Mój chłopak nie chce mi zrobić dobrze

Polecane posty

Gość DFGHJK
090katrine090 Buntowalam się juz nie raz.. Ale to nie dziala na niego motywująco, zeby cos zaczął robić mi dobrze, tylko obraza majestetu..:/ Boje się, że jak za kazdym razem bede sie tak buntowac, to mnie zostawi i na tym sie skonczy.. On ma swoje jedno wytlumaczenie, ze jest mnóstwo par, ktore nie sa do siebie dospasowane pod względem fizycznym i my własnie taka parą jestesmy.. boje sie ze mnie zostawi:D:D:D nic dodac nic ujac juz jestes niczym dla niego tylko dla ciagniecia druta :)

Jaki jest penis w dotyku ustami i jezykiem jak go sie ma w buzi. Pytanie do kobiet oczywiscie. Dlaczego w pozycji od tylu kobiety wiecej czuja to przez odopowiedni kont natarcia i ustawienie narzadow tak ze ociera sie tam gdzie trzeba czy przez top ze wchodzi glebiej

Gość kulawa kuna
a po co z nim jestes? zwiazek z beznadziejnym seksem, to beznadziejny związek.

Gość u mnie jest odwrotnie
to ja czesciej zaczynam i wole takiego typu pieszczoty. lubie robic jej minetke ale jezeli tego samego dnia sie ogoli ztedy jest zajebista i moge calowac i caolowac nawet czasem specjalnie jak juz zaczyna dochodzic zmniejszam tempo zeby robic dluzej a pozniej ma tak zajebisty orgazm ze jestem z siebie dumny:D ale jej jakby sie nie podoba za bardzo chyba robic mi loda bo np nigdy jeszcze nienalegala na to zeby zrobic a ja to bardzo lubie bo robi to super tylko za zadko:p ale rozmawiam z nia o tym i jest coraz lepiej:D tak wiec kolezanko rozmowa przedewszystkim jak nie potraficie sie dogadac to predzej czy pozniej itak sie rozstaniecie

Gość wderrggfg
moja dziewczyna ma taki orgazm ze az leci jej po kolanach przy mnie ;))