Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzesia

Czy podobają wam się takie filmy ślubne?

Polecane posty

Gość opinia2431241
Słyszałem wiele pozytywnych opini o mpstudios Czy warto wydać dodatkowe pieniądze to zależy od ciebie, Taka pamiątka dla jednych będzie bezwartościowa, dla mnie osobiście jest świetna Tutaj masz podobny film tego typu http://ogloszenieslubne.pl/content/kamera1

Gość Nha
Grzesia masz rację!! Filmy robią piękne... teraz jest NA SZCZĘŚCIE coraz więcej takich profesjonalnych firm zajmujących się filmowaniem wesela w pełnym tego słowa znaczeniu.... Wychodziłam z takiego samego założenia jak Ty... albo porządny film i profesjonalna ekipa albo nic i również znalazłam... 2 tygodnie temu odebrałam film i utwierdziłam się w przekonaniu że warto było dołożyć i warto było brać kamerzystów.. to piękna i niepowtarzalna pamiątka... po pierwsze - fajnie powrócić do tamtych chwil których często nie pamięta się przez stres, emocje... po drugie - to strasznie wzruszające (szczególnie jeśli film jest tak pięknie zmontowany)! po trzecie - to niezwykła pamiątka na której masz/macie wiecznie żywą rodzinę... rodziców, dziadków, rodzeństwo które pięknie o Was i do Was mówi... no i oczywiście na filmie jesteście Wy w jednym z najważniejszych dni w waszym wspólnym życiu... myślę, że super bedzie po latach wrócić do tego... tak na prawdę wtedy dopiero film nabierze wartości.... Ja wybrałam firmę Recmovies i również mogę ich gorąco polecić!! Pozdrawiam ;)

Gość miedzianowłosa
osobiście mysle ze świeta pamiątka i warto, ktos orientuje się może ile taka "przyjemność" kosztuje ? :)

Gość hiacynta bum
Od 6000 do 14000 zł

Gość sdfcdsfgvdfgvdgdf
trochę przesada z tą ceną, no ludzie, rozumiem, że chcecie mieć ładny film ale chyba nie zamierzacie jakiemuś cwaniaczkowi płacić 14 tysięcy? I co z tego, że super film? Musicie mieć wszystko co najdroższe? Bo ślub to biznes to jesteście usprawiedliwieni? ja płacilam za film 1300 zł kilka lat temu, teraz ten pan bierze 1400 zł bo trochę juz lat minęło, film na bardzo dobrym poziomie, jesteśmy zadowoleni opanujcie się z tym bezsensownym nabijaniem komuś kieszeni

Gość miedzianowłosa
film piękny, ale cena stanowczo przesadzona, ale wracając do pytania jesli kogos stac to mysle ze warto :)

Gość no nie wiem nie wiem
Dziewczyno myślisz, że to jeden człowiek robi? W pakiet za 14 000 jest zaangażowanych 5-6 osób i masa sprzętu! Jakość kosztuje. Poza tym to nie chodzi tylko o krótki teledysk, różnice widać najbardziej w całym filmie.

Gość Nha
Ja płaciłam za mój film 4000zł film jakością nic a nic nie odbiega od filmów które podała autorka w linku... zmontowany w podobnym stylu i w najwyższej jakości... polecam chlopaków z Recmovies... jak wyżej pisałam realizują zlecenia na terenie całej Polski także nie ma znaczenia... ;) Jeżeli ktoś chce mogę podać do nich namiary... Jesli jesteście zainteresowane piszcie na maila: d-girl@tlen.pl