Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Dziewczyny, jaki jest wasz ulubiony moment w czasie seksu oprócz orgazmu ?

Polecane posty

Gość Zoom1

Ja osobiście uwielbiam kiedy ona nie moze sie już doczekać i sama zaczyna mi rozpinać spodnie i zaczyna dotykać mojego i kiedy sama go sobie wkłada, lubie kiedy ona przejmuje troche inicjatywe i ten moment pierwszego wejścia w nią

Gość monika320
Jeśli oczekujecie od życia czegoś więcej, chcecie polepszyć swoje relacje z płcią przeciwną to polecam wam zapisanie się na kurs uwodzenia do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają tam kursy dostosowane do wieku i płci uczestników, są skuteczni i efektowni ;) dzięki nim w końcu dowiedziałam się w jaki sposób uwodzić mężczyzn i potrafię to teraz wykorzystać, żaden mężczyzna mi się nie oprze, co daje mi ogromną satysfakcję ;) szczerze polecam, zajrzyjcie na ich stronę www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość kkkkkkkkkkkkkk
pierwsze wejście jest super. Zawsze odczuwam to jak coś odkrywczego, nowego. Mój o tym wie i robi mi to na różne sposoby - a to delikatnie takie tylko ciut ciut przywitanie i kolejne poprawki coraz głębsze, albo powoli i od razu jednym ciągiem głęboko a to zaskakujące pchnięcie. Specjalnym sposobem jest budzenie mnie wejściem kutasa - najczęściej śpię na boku z mocno wypiętą pupą.

Gość niewolnica izałra
jak się odwracam do snu :-p

Gość lubie te śmitane
kiedy gorąca sperma mojego faceta cieknie mi po twarzy i kapie na tzytzki