Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska mamuśka....

Mąż chce się kochać także w ciągu dnia, mam opory...

Polecane posty

Mamy 3 letnią córkę, która już nie śpi w ciągu dnia. Mąż chce się kochać także za dnia, namawia mnie na wspólny prysznic. Nasze dziecko jest ciekawskie i pewnie stałoby wtedy pod łazienką, jakoś krępuje mnie taka sytuacja. Co innego, gdy maluch ma drzemki w ciągu dnia, ale w takiej sytuacji.... Lubię uprawiać z nim sex, ale obecność chodzącego dziecka w domu nie pozwala mi się wyluzować. Jak to jest u was? Czy w ciąży też się kochałyście np. pod prysznicem? Bo boję się, że on też będzie chciał dodać do naszego życia trochę pikanterii, gdy będę w drugiej ciąży.

Zdarzały się różne rzeczy gdy mielismy ochotę;p Ja mam czesto chec w dzien ale jego nie ma , a ik ja nie mam czasu wszystko wieczorem dopiero i coraz zadziej.. niestety;p

Gość mama sama w domu...
no ja bym nie ryzykowała mam synka 2 lata i 8 miesięcy więc wiem jakie ciekawe jest dziecko w tym wieku wydaje mi się że nie ma opcji by mała was nie zobaczyła z drugiej strony zostawić samo choć może nie na długo ale... wystarczy chwila by dziecko wpadło na głupi pomysł

wes męża czymś innym zajmij a nie mysleniem o seksie w ciągu dnia, niech poodkurza wtedy :P od razu mu minie ochota....jak ty to sobie wyobrażasz wy macie sex w łazience a dziecko pod drzwiami??? ty w ogóle myslałabys wtedy o męzu czy o tym co robicie czy o dziecku??? bo chyba o dziecku....że tez masz w ogóle jakiekolwiek pytania...dla mnie odpowiedz jest jedna-NIE POKOCHACIE SIE WIECZOREM JAK DZIECKO PÓJDZIE SPAĆ

Gość chicas walk
hehe ja pamiętam ... moi rodzice ''dziwnie'' zawsze sie razem kąpali i zamykali w łazience :) teraz sama mam dziecko ... ale nie zamykamy sie w ciągu dnia ale wieczorami owszem ;) dziecko ma relaks przy bajce albo czasem śpi u dziadków ;) pozdrowienia fajnego masz męża :)

No właśnie piszę wam, że mam opory i jakoś nie ulegam mu gdy dziecko jest w domu :) Facet ma swoje zachcianki, bo rzadziej niż ja ma na głowie obowiązki domowe i dziecko, więc jest wypoczęty.

Gość ja odpowiadam krótko i zwięźle
nie wyobrażam sobie seksu z dzieckiem pod drzwiami zeby wysluchiwalo jękow wyposzczonych rodzicow Żal

Widzę, że inne mamy myślą ta jak ja :)

Gość ale skąd założenie
że dziecko stoi pod drzwiami, słucha jęków, albo płacze z tęsknoty za rodzicami, którzy się zamknęli? :D a cichutki, szybki numerek podczas gdy dziecko ogląda bajkę, to już nie łaska? przecież maluch nawet nie zauważy, że poszliście do łazienki :O chyba macie odpowiednio zabezpieczone mieszkania, żeby pozostawione na jakże straszne parę minut dziecko nie zrobiło sobie krzywdy? przewrażliwione

Gość mireczkaa
w życiu!! Nie potrafiłabym się skupić w trakcie, jak wiedziałabym, ze corka nie śpi i jest w domu- no proszę Cię :) Jak mąż się nudzi to słusznie Ci tutaj radzą- daj mu odkurzacz, niech zrobi coś pożytecznego :):)

Gość aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
no jasne najlepiej posadzić dziecko przed tv i bzykać się w łazience....

Gość aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dziewczyny dobrze piszą zagoń starego do sprzątania labo zabawy z dzieckiem i mu się odechce amorów:)

Gość mireczkaa
ale skąd założenie- żeby było szybciej to najlepiej ściągnać gacie i szybko wypiąć tyłek, zeby sprawić meżowi przyjemność:) Weź się puknij w głowe. Ja nie czuję się przewrażliwiona tylko skoro nie mam przyjemności z szybkiego numerku bo się stresuję dzieckiem to po co mam to robic??

Gość ale skąd założenie
no jeżeli ty uprawiasz seks tylko po to, by sprawić przyjemność mężowi, to ja nie mam więcej pytań, a twojego męża mi serdecznie żal :O ciebie w sumie też...

Gość mireczkaa
a mnie Ciebie żal, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem :P Autorka pisze, że nie potrafi się wyluzować- i doskonale ją rozumiem, bo ja też nie umiałabym. a Ty jakieś hasła o przewrażliwieniu, bo szybki numerek pod prysznicem krzywdy dziecku nie zrobi- wiec masz radę ode mnie- po co prysznic- lepiej zdjąć tylko gacie i wypiać tyłek - będzie szybciej:):)

Gość ale skąd założenie
teraz ty nie umiesz czytać :D ja autorki do niczego nie zmuszam, tylko uprzedzam, że warto wyluzować, bo można zostać samotną matką, jak się tak fiksuje 24 h na dobę tylko i wyłącznie na dziecku, a prośby męża, któremu widocznie brakuje czułości w ciągu dnia, są lekceważone mnie rad nie trzeba - ja mam udane życie seksualne i nie spuszczam majtek dlatego, żeby zaspokoić męża, tylko bo ja mam ochotę :P

Gość mireczkaa
skoro się boisz, że zostaniesz samotną matką, to się nie dzwię, że tak często masz "ochotę" na szybkie numerki :P

my unikamy ;) bo nasz nieźle naśladuje ma ponad 2 lata a ostatnio widzial w tv jak się... :P no i wskoczyl tak na mnie i sapał :) smialismy się nieziemsko... a córka koleżanki kiedyś polizała tatę po twarzy na pytanie dlaczego tak robi odpowiedziałą "bo pani w telewizorze tak robiła" :D

Gość kolorowa kartka papieru
No to ja Wam cos powiem,mojej przyjaiolki synek kiedys jak mial okolo 2 latek przy zmianie pieluchy mowi do niej "mama sisi mniam, mniam" Ona zaniemowila :) A maly musial kiedys albo ich podejrzec albo filmik "przyrodniczy" ;) Takie maluchy rozumiejua o wiele wiecej niz nam sie wydaje,trzeba byc naprawde ostroznym i uwazac na to co sie oglada czy nawet mowi w obecnosci takiego brzdaca :)

Gość patologia totalnaaaa
dziecko przed tv a mamusia z tatusiem do łazienki bo cipsko i kutas swędzą.... co to za przyjemnosc wypiąc dupsko i spieszyc sie byle tylko sie spuscic ??? żenada totalna

Gość lepsza taka patologia
niż obleśna, zaniedbana mamuśka z bachorem u szyi, a mąż u kochanki

Gość mireczkaa
czyli jak ktoś się nie kocha z męzem w ciągu dnia pod prysznicem to jest obleśną, zaniedbana mamuśka z bachorem? :) I mąż ma kochankę- czyli wychodzi, ze co poniektóre jednak ściągaja te gacie, zeby męża szybciutko zaspokoić ;):)

Gość uytgrftyuiuyg
o tak ! Jestem wulgarna, obleśna itd :D I bardzo to lubię w sobie :D A Mąż za mną szaleje dzięki temu... Mam dwójkę dzieci 3 i 5 lat. Gdy bawią się, rysują czy oglądają bajkę to z Męże fundujemy sobie szybki numerek w łazience :D I dobrze mi z tym :D

Gość :))))))))))
patologia

Gość Ciekawska mamuśka...
O co tyle krzyku? :) Wiadomo, że sex to przyjemność, fajnie jest tak się oderwać od rzeczywistości w ciągu dnia, ale dziecko szybko ściągnie mnie na ziemię. Nasza łazienka oczywiście się zamyka, ale pukający w drzwi lub stojący i słuchający maluch to chyba mało przyjemne odczucie gdy mąż jest w środku :) Chciałam sprawdzić czy może jestem jakaś zacofana w tych sprawach, ale widzę, że inne mamy myślą tak jak ja :)

Gość oj tam bez przesady
jak nie ma czasu na gre wstepna to przynajmniej szybki numerek :D

Gość wyluzujcie,matki
Jezu,dziewczyny weżcie na luz .Przecież nie będzie tego robić codziennie po godzinie.Raz na jakiś czas jak dziecko posiedzi przed tv a oni zamkną się w łazience na parę minut to żadne halo.Szybkie numerki też mogą kręcić .

Gość gripostat CCC
hehehh, jakie święte co niektóre..... trzeba czasem zaszalec! bo młoodsc ucieka! nawet chwilka namietnosci jest cenna, a jak to zbliża ludzi, takie pikantne tajemniczki...

Gość to że nie każe dziecku
słuchac jak matka wypina dupe byle tylko męzus nie uciekł do kochanki przy pierwszej lepszej okazji, to nie znaczy ze nie mam temperamentu. Wolę dziecko podrzucic do dziadkow i sie z mężem zabawic. A dziecka nie mam uwieszonego na szyi bo tak samo mąż sie nim zajmuje. Nie tak jak co niektóre pierze sprzata a męzus na kanapie i między zmywaniem a odkurzaniem posadzi dziecko przed tv i wypnie dupe w kącie przy pralce żeby łaskawy Pan i władca nie poszedł w tango z kochanka. na prawd,e jest co podziwiac nie ma co:)