Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kocilapka

JESTEM GRUBA, BLADA I OBLESNA

Polecane posty

Nie wiem juz co robic, pomoglyby operacje plastyczne ale mnie nie stac. Kiedys probowalam sie dostac do tego programu Chce byc piekna ale sie nie zakwalifikowalam, podejrzewam ze przez to ze mieliby za duzo roboty ze mna. Czy znacie moze taki program gdzie szukaja brzydul zeby je upiekszac? Nie musi byc w polsce byle mnie wzieli...........

Gość BMI OK
Jestem facetem. Lubię zarówno malutkie, drobne, filigranowe dziewczyny, jak i o pełnych kształtach, z dużym tyłkiem, biodrami i udami. Jednak nie lubię dwóch rzeczy: niedowagi i anoreksji oraz nadwagi i otyłości. To są choroby. A one nie są piękne, tylko odrażające; człowiek wie to instynktownie. "Może ona już tak am od urodzenia i to nie jej wina" KAŻDY GRUBAS SIĘ TAK TŁUMACZY. Prawda jest taka, że żaden nie potrafi się przyznać, że to przez jego niepohamowany apetyt, jedzenie niezdrowej żywności (cukier, tłuszcze, słodycze, olej utwardzany, mięso, białe pieczywo, kolorowe napoje gazowane), brak wysiłku fizycznego (spacer nie wystarczy, chodzi o to, żeby się porządnie zmęczyć - prawdziwe spalanie zaczyna się dopiero, gdy zaczynamy się ostro męczyć), siedzący tryb życia, gnicie przed tv, zajadanie przekąsek itd. Weźcie się do roboty grubasy, bo wasze tłumaczenia są groteskowe. "To nie moja wina, że jestem taka" A QrVVA CZYJA!? "Może i je dużo, albo padła 'ofiarą' bulimii, no po ciąży też jest tendencja do tycia" każdy grubas się tłumaczy. w Auschwitz nie było grubych ludzi. To oznacza, że schudnąć może każdy, a grubasy obżerają się i takie są tego skutki. Dieta wegetariańska i ćwiczenia fizyczne, niejedzenie chipsów, niepicie słodkich napojów i trening fizyczny - oto przepis na normalną sylwetkę (niekoniecznie "chudą", wystarczy normalne BMI) Zamiast się głupio tłumaczyć i ciągle szukać wymówek, zrzucać winę na innych (tylko nie na siebie!), gadać bzdury, weźcie się do roboty już teraz.

Gość wielorybka na plaży
BMI OK Fakt w Auschwitz grubych nie było, gdyż Oni od razu umierali :( Poczytaj o tym trochę, a później wystawiaj swoje "sądy". Faktem ( !!!) też jest to, że kobiety czasem chorują i biorą leki, totalnie wtedy wariują im hormony i ....tyją ! Trochę empati !!! Ja się ruszam, 4-5 razy w tygodniu przepływam 1 km Jem same warzywa, białe mięso, zero tłuszczów, zero pieczywa, ziemniaków, makaronu, ryżu, kaszy, ......ale łykam tabletki by dać mężowi dziecko i co ? Zero poczęcia :( Zero chudnięcia :( Powtórzę się TROCHĘ EMPATII :)