Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina **

Naciągnął Was kiedyś stomatolog lub inny lekarz na drogi zabieg ?

Polecane posty

Gość Alina **

Zdarzyło się komuś kiedyś coś takiego ? Słyszałam, że stomatolog prywatny leczy zdrowe zęby np.

Gość Alina **
*drogi i niepotrzebny zabieg

Gość Alina **
Pytam poważnie :-)

Gość Alina **
Mi stomatolog wszczepil implant ,ktory po roku wypadl.Jak zglosilam reklamacje to powiedzial,ze to byl mleczny implant

Gość Mnie kiedyś raz
Naciągnął stomatolog,miałam dziurę w zębie,poszłam więc do dentysty,usiadłam,on borował wiercił tylko jakoś tak dziwnie właśnie,coś postukał i powiedział że gotowe,poszłam do domu patrzę w lusterku a tam dziura tylko trochę większa,wracam do niego a on mówi,że mnie nie pamięta,mogłam iść na policję ale myślę sobie już kit z tym,dałam sobie spokój.

Gość 12 lotta
Mnie tak, bolala mnie w okolcach gornej 6, choc dziury nie bylo widać. Powiedziała, ze moze promieniowac i rozwierciła mi akurat 2 zdrowe zęby na dole, ze niby pod plombą. Zapłaciłam 200 zl a dalej mnie bolało. Poszłam do innej dentystki i ta rozwercila mi ta nieszcesną 6 tak jak sugerowałam, a tam proszę- zgorzel!

Gość odpowiadallska
Ja znam historię koleżanki, której lekarz ginekolog chciał usunąć nieistniejącą nadżerkę. Na szczeście skonsultowała to z innym lekarzem i wyszło, że nic tam nie ma:/

Gość romananana
mnie wielokrotnie naciągano na plomby, raz nawet na leczenie kanałowe! a przecież z próchnicą też można żyć! co za oszuści i podły świat!

Gość elwirka;;;;;;;;;
a ode mnie za wyrwanie zęba wziął 200zł...myślałam, że zemdleje tam w gabinecie, oczywiście nigdy więcej do niego nie poszłam a wcześniejsze zęby które mi leczył bolały

Gość elwirka;;;;
ode mnie wziął 200zł za wyrwanie zęba, myślałam, że zemdleje jak to usłyszałam, normalnie makabra...