Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde balans___

Czy już nic nie można ściągać?

Polecane posty

Gość Kurde balans___

Wchodzę na strony, z których kiedyś zwyczajnie ściągałam muzę, a teraz nic nie ma, pliki pousuwane. Co jest grane? Czy ACTA już działa?

Gość bla bla bla87
ACTA jeszcze nie działa, ale strony z plikami same się zamykają/usuwają pliki ze strachu przed ACTA. A ściągać teoretycznie można, tylko nie bardzo jest skąd. Spróbuj poszukać w jakiejś wyszukiwarce typu filestube albo na peb.pl, może coś się znajdzie ;)

Gość Kurde balans___
Mediafire, filestube, peb, rapid - ni du du. Skąd teraz brać muzę? Większość rzeczy, których słucham, w Polsce i tak nie można dostać, nawet legalnie. MASAKRA.

Gość Kurde balans___
Dzięki Mydełko Fa, tyle że na djoles.pl metalu i rocka nie uświadczę :)

Ściągałam z warezów, a nie chcę się bawić w torrenty. Emule za to już umarł dawno. Dobrze że mam trochę jeszcze zabukowanych filmów których nie oglądałam - może na miesiąc starczy? A potem nie wiem :-O

Ja tez nie wiem, uwielbiam oglądać filmy, przecież nie każdy film da się kupić w sklepie, nie mówiąc o kinach :o

a ile filmów w życiu kupiłaś?:D:D:D: takie za darmoche do gazet dorzucane się nie llicza:) ile dvd kupilas?:D jeden? dwa? komus na gwiazdkę albo prezent... ludzie sie przyzwyczaili do darmochy w internecie i teraz problem:D i pierdolicie bo nie ze strachu przed acta tylko przed pupa i sopa:) czyli amerykańśkimi ustawami. ponadto częśc serwerów została zajęta przez fbi:) to się stało zanim w ogóle usłyszeliście o acta. ps.ja tam sciagam normalnie;) z tym że serwery sa gorsze i transfer lipny i dłuże zasysa filmy i muze.

Gość Dariusz1979
Majtki możesz sciagnać :D