Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenkna co ma krotka sukienka

myjecie dziennie głowe - włosy...rano czy wieczorem po dniu?

Polecane posty

Gość helenkna co ma krotka sukienka

ja myję dziennie wieczorem, po całym dniu i tak sobie o tym gadałam z kumpelo w pracy ze dziennie myje włosy a ona mnie zbesztala...ze powinnam myc co drugi dzień albo nawet rzadziej,ze mam je przetłuszczać:( co robic..jutro dług dzien, rano lekarz, potem praca i potem druga praca....myć, nie myć?

Gość głosy w głowie
umyj. ja też myję codziennie rano, i jakoś nie mam z nimi problemów. źle bym się czuła, gdyby tego nie robiła.

ja myje co drugi dzień, ale czasem drugiego dnia są już lekko przetłuszczone, a nie lubie tego i zastanawiam się czy nie myć codziennie, nie wyobrażam sobie, żeby chodzić z tłustymi strąkami i Ty też tak nie chodź!!! nie ma nic gorszego jak masz potrzebę to myj codziennie

Gość nie che mi się logować ..
ja myję rano co drugi dzien ale wiem że to nie zdrowo myć rano, suszyć i iść na dwór, a w taki mróz to już całkiem najlepiej myć wieczorem co 2 dni, chyba, ze serio mocno Ci się przetłuszczają to myj codziennie tylko potem problem rano, jak w nocy wyschną i są w strasznym nieładzie, że trzeba za prostownicę łapać

Gość mamba czarniejsza od czarnej
Ja myje codziennie rano bo gdy umyje wieczorem to rano wygladam jak IDŹ STĄD :PNie wyobrażam sobie nie myc głowy przez pare dni :ONo chyba ze dopadnie mnie choroba i leżę w lozku :)

ja akurat myje wieczorem, czasem biegam po pracy i do rana bym nie podołała

Gość hjhjhjnm nh
Codziennie. Całe ciało myjesz codziennie - to dlaczego głowy nie?

Gość cospodobnego
Co drugi dzień - przeważnie rano bo jak umyję wieczorem to po nocy są tragiczne :O Wiecie co mnie najbardziej wkurza w myciu włosów? Że jak zaczniesz myć np. codziennie albo co drugi dzień to momentalnie włosy się przyzwyczajają a odzwyczaić je od tego jest mega trudno...w wakacje tak próbowałam - nie myłam ich chyba z tydzień bo akurat nie musiałam się nigdzie pokazywać. Myślałam, że jak po tym tygodniu je umyję to spokojnie przynajmniej parę dni będą ładne - i co? dupa, po dwóch dniach znowu tłuste :O masakra

Gość ja myję co drugi dzień, ale
po pierwsze: nie mam tłustych, po drugie: mam długie, gęste i kręcone, a po trzecie: mycie, rozczesywanie, suszenie, zajmuje mi ok. 1,5h, więc pierdyknęłabym robiąc to codziennie:)

umyj, co innego gdybys w ogole nigdzie nie wychodzila. Ja myje codziennie rano, by miec swieze przez caly dzien. Nawet gdybym wieczorem umyla, to rano bym juz miala nieswieze. Nie lubie tego uczucia :P

Nie narzekajcie. Zwierzęta też dbają o higienę np takie koty myją się kilka razy dziennie i nie narzekają :D

Gość Queen kafee
no właśnie...tłumaczyłam jej ze nie lubię tego uczucia nie umytych włosów zwłaszcza jak wiem ze będę cały dzień po za domem, wśród ludzi:( gdybym wieczorem nie umyła to następnego dnia juz czuje pot na skórze głowy, włosach:(

Myję codziennie wieczorem, jeśli następnego dnia nigdzie nie wychodzę, to odpuszczam sobie:) jeśli umyję i zaczekam do wyschnięcia, to są strasznie oklapnięte, dlatego po wieczornym myciu związuję je na czubku głowy:D rano mam pełną objętość:P

Codziennie wieczorem. Wlosu pochlaniaja 'zapachy' i nie moglabym pojsc ztakimi neiswiezymi do pracy. Z kolei rano mozna sie latwo przeziebic, no i z moimi lokami trzeba byloby wstac minimum 2h przed wyjsciem- co odpada, bo jestem spioch okrutny. Kolezanka sie nie przejmuj, rob tak jak Ty sie najlepiej czujesz!

Gość gość
ja używam suchego szamponu

Gość gość
ja myje wlosy cale co drugi dzien,a jak mi sie nie chce co drugi to myje tylko ich gore-od glowy! i mam 1 dodatkowy dzien spokoj.trwa to krocej,a efekt prawie taki sam :))))

Gość gość
Myję co 3-5 dni, rano.