Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jenna Duran

Moj chłopak - wytrzymalybyscie z kims takim

Polecane posty

Gość Jenna Duran

- duzo sie uczy, studiuje na politechnice, - spedza czas nad swoim hobby - rowerach, zamiast ze mna, - zawsze musi miec swoje zdanie, ciezko go przekonac do swojego, - jest dosc niski (175), - nienawidzi komedii, woli jakies nudne, a niby ambitne filmy, - nie lubi tanczyc, - potrafi wypic 2-3 piwa na imprezie, czego nie lubie, - jak ogladam jakis serial, to wychodzi z pokoju obrazony, - nienawidzi zakupow Z drugiej strony - ma ciekawe, dosc inteligentne poczucie humoru, - potrafi sie dogadac prawie z kazdym, nie jest jakims mrukiem, - potrafi wszystko zalatwic, - lubie z nim spedzac czas, - podoba sie moim kolazankom, - zna sie na elektronice i samochodach

"potrafi wypic 2-3 piwa na imprezie, czego nie lubie," to znaczy ze ma pić 10 pis i wracać skacowany i zarzygany? "jest dosc niski (175)" tyle wynosi średnia wzrostu polaka wiec jak może być niski? :D "nienawidzi zakupow" bo większość facetów idzie po konkretną rzecz a nie włóczy się po sklepach :P

Gość i zdaje się że ma jedną wadę
lubi czytać książki, prawda?

Gość sun__ny
Ile masz lat??????

Gość a co mi tam!
najważniejsze, ze sie podoba Twoim koleżankom hahaha

Gość Jenna Duran
20 i mam juz lekkie parcie na slub tylko nie wiem czy on bedzie podobal sie wszystkim.Niestety 175 to nie jest zbyt wiele.Chcialabym zeby byly zachowane pewne proporcje.Ja mam 162 ale waze 84 kg wiec jestem dosyc masywna.Przy nim optycznie moja waga jeszcze rosnie

Gość sun__ny
Od 20-latki mozna by juz czegos wymagac. Coz, miejmy nadzieje, ze to prowo... Masywna...heh. Fantastyczne pojecie ;)