Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quelckemalpe

Czy uda mi się schudnąć do 60kg do połowy czerwca?

Polecane posty

Gość Quelckemalpe

Niedawno zaczęłam terapię antydepresantami, ale mimo że jem już normalnie, waga mi nie spada. Więc chciałabym się zacząć ruszać i jeść bardzo mało lub złapać jakąś dietę Myślicie, że udałoby mi się schudnąć koło 25-28kg do połowy czerwca? PRzytyłam super szybko (ważyłam 64 we wrześniu, 88 tydzień w święta) a jedzenie 5 posiłków dziennie na diecie 1200kcal bez słodkiego i z wodą nie pomaga. Ma ktos jakies porady co można zrobić? I czy mi się uda? W połowie czerwca chcę wyjechać z Polski (izolując się od matki, powodu mojej depresji ciągnącej się 3 lata) a wiadomo że szczupłej łatwiej pracę znaleźć :(

Gość dasz rade,tylko sie trzymja te
go,cwicz,a czasem mozesz sobie pozwolic na cos slodkiego,bo jak czlowiek sie ogranicza to sie pozniej rzuci z nawiazka na slodkie

Gość Quelckemalpe
Plus... czy bez zabiegów laseorwych da się pozbyć rozstepów na brzuchu? Wielkie, długie, ciemne, a ja mam super jasną karnację. Nie stać mnie na zabieg a mam rostpey jak po ciaży :( Mają nawet i po 10cm :(

nie daje nic 1200 kcal?dziwne,moze idz do lekarza,moze masz jakies problemy zdrowote,albo nie tyjesz z powodu wielkiego stresu,albo dop stosujesz krotko te 1200 kcal,czasem trzeba czasu zeby sie ruszylo

cwicz,jedz białko,smaruj sie baslamami,basen jest super na ujedrnienie ciala,aha i sa banki chinskie ktorymi sie mozna masowac,zeby cialko bylo jedne

Gość Quelckemalpe
No te 1200kcal zaczęłam tydzień przed świętami (u mnie się świąt nie obchodzi), wiec już ponad miesiąc będzie. Niestety nic nie idzie, mimo że staram się odżywiać racjonalnie (dieta przepisana przez dietetyczkę). Nic się nie da zrobić z tymi rozstepami? To wygląda okropnie a ja dosyć młoda jestem, mam 21 lat :(