Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ibiza200

Czy to dobry partner na 1 raz?!

Polecane posty

Gość ibiza200

Od prawie 4 lat spotykam się z takim chłopakiem. Nigdy nie byliśmy razem, zawsze coś było na rzeczy, mieliśmy do siebie słabość, nawet po pół roku przerwy w kontaktach się do siebie odzywaliśmy i wielka "miłość" powracała. Teraz on nieco się zmienił, a w szczególności swoje postrzeganie w temacie spraw intymnych. Uważa, że nie ma miłości, że jest tylko chemia. A że skoro jakaś dziewczyna chce to z nim zrobić, to czemu nie? Spotkaliśmy się dzisiaj i umówiliśmy się na następne spotkanie - do niego. Problem w tym, że nigdy nie nalegał na to żebyśmy TO zrobili, ale coś wisi w powietrzu, a ja.. ja jestem dziewicą.. wiem że miał w łóżku partnerki dobre w te klocki, nie chcę wypaść naprawdę blado. Z drugiej strony wiem też, że chciałabym to z nim zrobić, to taka moja pierwsza "miłość", nikt nigdy mnie nie kręcił tak jak on. Obawiam się jednak też tego, że potem mógłby się do mnie nie odzywać tak jak w przypadku tych innych dziewczyn z którymi miał do czynienia... Po prostu zwyczajnie olać to, a raczej tą, którą już zdobył. Co byście zrobili? Wiem, że ostateczna decyzja należy do mnie, bo to w końcu mój pierwszy raz, podobno tak ważny, ale ciekawią mnie wasze opinie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować