Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black_angel_cry

potrzebuje miłości

Polecane posty

Gość black_angel_cry

przytulenia pocalunków w czolo wsparcia i tych oczu co mnie kochaja taka jaka jestem

Gość black_angel_cry
mój ukochany dog arlekin dzisiaj zdradził mnie z suką doga niemieckiego tępy chuuj

Gość black_angel_cry
podszywa sie ktos podemnie ... niedobry czlowieczek romantyczność to 90% mojego ciala

Gość black_angel_cry
pozostałe 10% to ekskrementy krew z nosa kał fekalia fetor odór kakodyk mocz skrzepy krwi miesięcznej pot i łzy

Gość niedobry czlowieczek
:)

chce aby ktos bez wstydu rozebral sie i kapal sie nago w jeziorze razem ze mna aby siedzial ze mna ... otwieral wino i pil je ze mna przy falach swieczek ...

Miłość jest wszystkim..... to nie tylko slowo"kocham" to nie tylko przywiazanie.. to nie tylko oddanie i wierność..... miłość to uczucie ktore pozwala ci na kazde twoje marzenie, pragnienie z tą osobą..... jesli kochac ... to kogos kto przy tobie jest nagi... nagi z uczuciami i fantazjami

Gość belzeeuw
ale fandzolisz koleżanko :o nie dziwie sie że faceci od ciebie uciekają nudziaro

Zacznij spełniać woje marzenia. Na pewno po drodze znajdzie się ktoś, kto ma podobne.

W miłości podziwiasz swoją kobietę, dotykasz jej włosów, nie możesz napatrzeć się w jej piękne oczy, uwielbiasz jej zapach i dziekujesz Bogu, że stworzył coś tak wspaniałego dla ciebie ;)

Gość pomarańcze i troliska
niektórzy faceci stawiają cipkę na piedestał- stąd ich samotność :)

"samotny facet czesto jest cudownym facetem bo szuka odpowiedniej" Chyba jetem śpiący, ale nie skumałem, o co chodzi :P Nie piszę tego złośliwie.

Co ja bym dał, by móc kogoś tak bezgranicznie kochać, że cały świat poza tym by się nie liczył. W takim momencie nic innego człowiekowi nie potrzeba. Choćby wyjechać z tą osobą na bezludną wyspę i żyć tam razem do końca świata...

zawsze sam - to jest bardzo piekne ale gdy ta osoba nie rani cie i odwzajemnia uczucie :)

lomu wybacz sama jestes spiaca... wytlumacze:) chpodzi mi o to ze samotny facet nie musi byc np nieudacznikiem wrecz przeciwnie ... moze poprostu szuka tej jednej wyjatkowej ktora da mu w swoim sercu ostoje

Możliwe też, że samotny facet jest samotny, bo nikogo nie szuka :) Świadome prowadzi życie w pojedynkę.

sosssssss - wlasnie o to chodzi. Co mi na milosci w jedną stronę, skoro druga osoba tego nie odwzajemnia, ale pomarzyc o takim fantastycznym stanie zawsze mozna.

Gość pomarańcze i troliska
chyba nie jestem romantyczny :)