Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam_niani_Krakow

Pensja niani na poltatu (badz za godz)

Polecane posty

Gość szukam_niani_Krakow

Dziewczyny jaka kwote zaproponowac za opieke na pol etatu niani? Nie wiem jakie sa pensje obecnie. Dziekuje za odpowiedzi. PS. szukam niani w Krakowie :) mozecie skladac rowniez swoje oferty pracy :)

Gość szukam_niani_Krakow
up up

Gość Mama Nasturcja
mnie się wydaje że jeśli jest to tylko opieka nad dzieckiem to w zależnosci od kwalifikacji doswiadczenia itd 8- 9 pln za godzine ale nie wiem czy sie zgodzi :-0 wejdz sobie na niania.pl i tam wiekszosc pisze stawki kolo 10 zlotych za godzine pracy

Gość szukam_niani_krakow
tylko opieka i to nie codziennie :) mieszkanie sama posprzatam i sama ugotuje. chodzi o spacery i opieke

Gość szukam_niani_krakow
Nikt??????

Gość mama giganta
Z mężem pracowaliśmy tak,że ja wychodziłam do pracy,a on cztery godziny później był już w domu. Ja opiekunce za 4 godziny codziennie płaciłam 12 zł za godzinę. Jak potem zmieniły nam się godziny pracy i niania była u nas po 10 godzin to umówiliśmy się na obniżenie stawki na 9zł. także u znajomych tak jest,że im krócej opiekunka pracuje tym wyższą stawkę bierze. ale jak zatrudnisz emerytkę,to one biorą nawet i 4-5 zł za godzinę. tylko ja nie do końca mam zaufanie do takiej pani po 60tce. Moja opiekunka ma 45 lat-pracuje u nas 4 lata. No chyba,że to by była jakaś młoda emerytka :) mojemu koledze dziecka pilnuje jego teściowa emerytka-42 letnia-na emeryturze od kilku lat... oczywiście jako babcia robi to w czynie społecznym :D ja jestem z centralnej Polski,ale wiem,że w małopolsce jest większe bezrobocie i ceny mogą być trochę inne.

Gość qqqurrwaa 40 letnia emerytka?
To w jakim oni kraju żyją? bo w pl to do 67 roku każą nam zapiełdalać!

Gość 22niania
Witam, a w której części krakowa Pani mieszka??