Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renatek86

"Zoładek bez dna"Mały nocny głodomorek.

Polecane posty

Witam mamusie mam pytanie znacie jakies sposoby aby 4 miesieczne dziecko przespało bynajmiej do 4-5 nad razem. Mój maluchj wypija o 19:30 180ml kaszki 90herbatki(mniej wiecej zalezy od dnia)i budzi sie o 1-2 w nocy i wypija 120 mleka potem o 4-5 znów sie budzi głodny...a mówiono mi że po kaszce bedzie go dłużej trzymac:(rano je kleik na noc kaszka ale to nic nie daje:( pozdrawiam

jak na 4 miesięczne dziecko to takie żywienie jest całkiem normalne...teoria jest taka, że jak przyjmie w dzień więcej kalorii to będzie mniej potrzebować w nocy, ale takie dziecko przede wszystkim potrzebuje regularności.... ośmiogodzinny odstęp czasu między posiłkami to wciąż może być za długo dla niego... pewnie chciałabyś się wyspać, ale ja bym jeszcze poczekała ze dwa miesiące i wtedy próbowała wyeliminować jedno karmienie

Nie ma reguły, że jak zje na noc kaszkę, to potem dłużej śpi, niestety:O Moja potrafiła zjeść, a za 3 godziny wytrąbić 300 ml mleka, chyba tasiemca ma:D

no dzieki za odpowiedzi :) no mam nadzieje,że kiedys doczekam tej pieknej nocki gdzie pospie min 6-7h:) za 2 m-ce do pracy:( niestety

Gość 12 lotta
Mój maluch ma 6,5 miesiaca w nocy budzi co 2 h, jest na piersi. Na noc dostaje kaszke. Ale jak widac to nic nie daje, jestem niewyspana.........buuuuuu

Gość to moja jest jeszcze
lepsza, ma 5,5 miesiaca a budzi si eco 3 godz na jedzenie, daje jej tylko cycka, wiec kiedys postanowilam odciagnac mleko i sprawdzic ile zje, odciagnelam 140 i jak w zegarku mala po 3 godz wstala, i zjadla 10ml !!!! obudzila sie za kolejne 3 godz i zjadla znowu 10ml ! ale jaki bek ze glodna ;) , hehe ie ma reguly

no dokładnie!! Drze sie jakbym mu tydzień jesc nie dała:D:D: a czasami tyle krzyku po 20ml :D:D hehe:D