Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarówka_trzecia

Perełki za niewielkie pieniądze ( Rossmann, Biedronka, Lidl...i...)

Polecane posty

Gość ciężarówka_trzecia

Witajcie chwalcie produkty, które Waszym zdaniem warto kupić z tzw "marek własnych" Osobiście polecam -mydło "Linda" Biedronka- 2.99/500ml -płyn do naczyń "Domol" -3.99/1l (w promocji nawet 2.99)

Gość matki tez sie mylą
balsamy isana z rossmana(duży oliwkowy)-9zl za pół litra

o i proszek do prania z Biedronki, do białego i koloru, ceny nie pamiętam, ale teściowa od lat go kupuje :D

Gość Halo,to ja...
Biedronka-Micelarny żel do mycia i demakijażu-BeBeauty. Ten do skóry suchej i wrażliwej. Ok.5 zł :D

Gość magdaaa88aa
BIEDRONKA: kostki do spłuczki 4 za ok 4-5 zł. Wymieniane już mydło linda:) proszek z biedronki w małym opakowaniu do bieli i do koloru za grosze ok 2 zł. ROSSMANN: ODŻYWKI, SZAMPONY, BALSAMY DO CIAŁA, ŻELE POD PRYSZNIC ISANA. BARDZO FAJNE SĄ KOSMETYKI FIRMY ALTERRA KTÓRE DOSTĘPNE SĄ TYLKO W ROSMANNIE - SĄ TO KOSMETYKI NATURALNE ZA GROSZE. Ja najbardziej lubię maskę do włosów alterra tę z czerwoną nakrętką. Świetne są również olejki do masażu (ok 12Zł) których ja używam do olejowania włosów. Często na isanę i alterrę są promocje w rosmanie:")

Gość magdaaa88aa
aaa i świetne są na TESCO maski do włosów BINGO. w dużych poł litrowych opakowaniach za ok 9 zł. w Auchanie znajdziemy tez wiele odzywek których nie ma w innych sklepach - LORYSY GLORIE

Gość ciężarówka_trzecia
Mydełko- a ten proszek jak się nazywa? Pamiętasz może? :)

Gość maturks4
Całe W5 z Lidla Pano - chleb chrupki z Biedronki

Gość hbjkh
proszek nazywa sie ultra. jakos 13zl za ta duza paczke.. nie wiem ile tam jest kg :)

Gość hbjkh
ja polecam z lidla plyn do naczyn W5 w kolorze denaturatu :) umyje wszystko, najwiekszy tluszcz i te ciemne plamy na talerzach ktore powstaja od niedomywania :) jakos 2zl w biedronce mleczko garniera do demakijazu jest najtaniej, 11zl. teraz maja proszek bryza 8,5kg za 30zl

Gość kokoszka83
cenne uwagi dawać dalej!

Gość rossmana
mleczko do czyszczenia domol, jakosciowo jak cif, a o niebo tanszy.żele pod prysznic i mydla ISANA-super

Maska do włosów Alterra z rossmanna taka z czerwoną nakrętką. Mydło oliwkowe alterra.

A z lidla W5 Płyn do tłuszczu (taki w pomarańczowej butelce), nie znam nic lepszego jeśli chodzi o usuwanie tłuszczu, nawet takiego żyjącego w symbiozie z kuchenką.