Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura c.

Romans telefoniczny

Polecane posty

Od ponad 3 lat codziennie rozmawiam z facetem przez telefon ok godziny rano i po południu o wszystkim , nie mamy możliwości za często się spotykać więc wszystko odbywa się przez telefon . Tematy rozmów są wszelakie od sexu po codzienność myślicie że to jest jakaś zdrada emocjonalna nigdy do niczego nie doszło .

Gość Spinachowa 31
A ty masz swojego faceta?

Gość Spinachowa 31
A on wie o tym ze codziennie rozmawiasz z jakims innych gachem na rozne tematy?

Gość Spinachowa 31
To co sie glupio pytasz?

Gość Spinachowa 31
Codziennie rozmawiasz z nieswoim facetem na temat (napisalas o wszystkim) waszego zwiazku, roztrzasasz z nim swoje prywatne sprawy, rozmawiace o sexie (!!!!!!!!!!!) i jeszcze sie pytasz czy to nie zdrada :-O

Gość maturks4
A do czego miało dojść przez telefon? Do zgwałcenia prostytutki?

Chciałam znać opinię osób postronnych jak to widzą , a co mi mąż napisze w pozwie rozwodowym że rozmawiałam przez telefon ? :(

Gość odpowiadallska
Wiesz jaki jest najprostszy sposób, żeby się dowiedzieć? Jest to również odpowiedź na twoje pytanie

Gość odpowiadallska
Myślisz, że mu się to spodoba?

Gość odpowiadallska
To dlaczego mimo wszystko to robisz?

czuję się atrakcyjna wówczas facet jest młodszy ode mnie o 7 lat i imponuje mi to że się mną interesuje

Gość bubel sklepowy
głupia c*i*p*a z ciebie , twój facet powinien cie zostawić !

Gość odpowiadallska
A mąż się nie interesuje? To chyba trzeba z nim pogadać o tym?

Gość nella2222
fakt, bardzo dlugo kontynułujesz ta znajomośctelefoniczną, i dało ci sie to uktyć przed męzem....? tez mam takiego przyjaciela telefonicznego, ale to trwa tylko 2 miesiące, i wiem jakie są granice w w temacie....

Czasami obcej osobie (bez kontaktu osobistego) jest łatwiej powiedzieć coś szczerego. Sam miewam takie rozmowy o bardzo intymnych sprawach. Osobiście nie widzę nic złego w samych takich rozmowach, to trochę jak anonimowy przyjaciel/telefon zaufania. Martwiłbym się jednak intensywnością (w sumie codziennie ok 2h). To jest uzależnienie. Uważam, że to może być problem. Powiedz mi czy ze swoimi najbliższymi (rodzina/mąż) rozmawiasz 2h dziennie o sobie? Sądzę, że nie - wiec zaburzyłaś proporcje. To jest takie samo uzależnienie jak od TV czy internetu czy kafe :D - poświęcasz na to bardzo dużo czasu ...

Gość nella2222
jacku,piszesz bardzo logicznie. najwazniejsze się nie dac wkręcić w taki sposób, muszą byc granice. ja mam przyjaciela, dajemy sobie czasami kilka dni przerwy, zeby sie nie uzaleznić.ja nic złego w tym nie widze. tylko musisz troche shamowac, bo straciłam kontrole nad tym co robicie. nikt nikogo nie chce skrzywdzić , ani ty meza , ani przyjaciela,.

Jacek piszesz bardzo rzeczowo , ktoś mnie tu zapytał czy ja go widuję tak 1 -2 razy w tygodniu ze względu na rodzaj pracy, opowiada mi o żonie a jemu o swoich problemach nie dążę do kontaktów cielesnych z tym panem ponieważ ja też jestem czyjąś żoną i nie chciałabym być zdradzana , fakt podoba mi się ale są granice których wolałabym nie przekraczać

Gość gość
nie przyszlo ci do glowy ze jak maz sie dowie totak po prostu po ludzku go zaboli . . . . . . , ja mysle ze wie , cudow nie ma, chyba ze juz zupelnie dla siebie nie istniejacie