Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkllusek

W jakim wieku zaczęyście dostrzegać u siebie siwe włosy?

Polecane posty

Gość kkkllusek

Ja mam 24 i na odrostach zauważyłam sporo;/

Gość Gienek Borówka
U każdego to przbiega inaczej, znam dziewczyne ktora w wieku 18 lat miała pierwsze siwe włosy a znam czterdziestke ktora nie ma ani jednego włsoka siwiejacego.

Gość to jest genetycznie
uwarunkowane, ja po 30-tce

Gość to jest genetycznie
na odrostach ? rozumiem ,że masz włosy farbowane:)

Gość gewvgr
ja mam 31 i ani jednego. dieta tutaj tez robi swoje.

Gość kkkllusek
Tak farbowane. I jakoś specjalnie nie zwracałam na to uwagi bo często farbuje i te odrosty którkie były a teraz mam 2,5 cm i widać sporo siwych;/

Gość to jest genetycznie
a jaki kolor masz naturalny / jak nie jasne to zrób sobie pasemka to doskonale maskuje siwe włosy na dłuższy czas.

Gość kkkllusek
Jestem naturana szatynką. Ale farbuję się na rudo. Tzn. teraz chciałam wrócić do naturalnego koloru i ściąć włosy-żeby trochę odżyły ale coś mi się wydaje , że to możliwe nie będzie. to jest genetycznie-dzięki za radę. Zawsze to mniejsze obciążenie pasemka a farbowanie całej głowy.

Gość jestem kobieta woda ogniem
ja mam 32 i ani jednego siwego, a tak szczerze to powinnam byc jak golabek po tym co w zyciu przeszlam :-0

Gość tak to genetyczne
zresztą nie wiem czemu tak się stresujecie siwymi włosami kobieta zawsze moze sobie pofarbować włosy (facet zresztą też) schizować się można jak się zaczyna tracić włosy, bo na to raczej rady nie ma mam 37 lat i zauważyłam pojedyńcze siwe włosy, mąż już ma trochę siwych włosów na skroniach a koleżanka równolatka jest zupełnie siwa (widziałam po odrostach)

Gość Ja zauważyłam jakos jak miałam
27 lat! Szybko, no ale cóż....Dzis mam 31 i raz na miesiąc muszę farbować.

Gość kkkllusek
hehehe:) Ja się nie stresuję. Wydawało mi się to trochę za szybko i dlatego pytam innych o wiek:)

Teraz mam 33 i niestety pierwsze siwe wyszły przed 30-tką. Teraz muszę farbować raz w miesiacu , a jak już zaczynają siwe wychodzić na odsrostach , to przysięgam dostaję mdłości . Nienawidzę tego momentu kiedy stają już bardziej widoczne. Używałam juz odsiwiacza, moze i działa, ale śmierdzi tak , że wstydziłam sie z domu wyjść, bo mialam wrażenie że czuć odemnie na kilometr. A trzeba rano i wieczorem go wcierać .

Gość Miki Mouse 123
mój maz ma 32 i 2 siwe włoski :)

Gość Dziewica 38
Mam 38 lat i cztery siwe włosy, które pojawiły się u mnie przed 30- stką.

Gość gość
Swoje pierwsze siwe włosy zauwazylam w wieku 18 lat, i niestety z roku na rok było coraz gorzej. Dziś mam 29 tak i 75% siwych włosów :( Naturalny kolor włosów - ciemny szatyn musiałam zmienić na blond, niestety nie byłam w stanie sobie już poradzić z tym problemem. Farbuje włosy raz na 1,5 miesiąca, wcześniej robiłam to co 2 tyg, nawet moja stylistka fryzur nie potrafila mi pomoc.

Gość gość
mam 28 i jeszcze nie mam siwych, mam ciemny blond. moja matka ma 56 i tylko troche siwych, tez ciemny blond, mam nadzieje, ze tez tak poźno osiwieję, wlosow nie farbuje, bo mysle, ze wlasnie farby tak niszczą cebulki wlosa.