Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

mebelki dla 5 latki

Polecane posty

Gość zapytajkaja
Dla 5 latki-BOMBA! Myślę że za 5 lat to Ci tak nie powie ale za 10 to owszem:P Zalezy od dziecka - na teraz są super!

Gość grehry,ut
no nie pirdol jenny, że nie stać cię zmienić dziekcu mebli za 5 lat? ja nei jestem kafeteryjną bogaczką a moje dziecko w wieku lat niespełna 9 ma już 3 komplet mebli, nie mówiąc o reszcie wyposażenia domu.

te pierwsze sa super ale jesli to maja być meble na np ok 10 lat to bym wybrała te drugie, ale na pewno nie białe

no mojej bedę teraz zmieniać 2 raz ... stac mnie ale po co wyrzucać pieniądze ,lubie kupić coś co posłuży na dłużej .Chętnie kupiłabym całe białe mebleki ale nie widze ządnych fanych zestawów

Gość Mizeria, totalna pomylka
Tylko,że jakość nie jest powalająca. Ale teraz to chyba powszechne.

Gość az dziw bierze ze dzenny nie
prowokuje najdroższym kompletem :D pewnie uznała że taki bedzie bardziej wiarygodny 🖐️

Jenny, a pytałaś swojego dziecka? Może tym się zasugeruj, a nie opiniami z kafe.

Gość Mizeria, totalna pomylka
Moja ma właśnie z osobna, 2 komody, szafa, łożko i ólka na ksiązki. Ale chyba pytaj małej, bo moja już dokładnie wie co jej sie podoba ;)

Gość grehry,ut
kobieto zacznij myśleć samodzielnie, o każdą duperelę pytasz się na kafe. chcesz zeby ci anonimowi kafeteriusze dom meblowali? ma dla ciebie znaczenie to mysli jakiś xyz z drugiego końca polski o wyglądzie mebli dla twojej córki? jeszcze można zrozumieć jak zakłądasz temat dot. pieca, jak się sprawuje itp. ale wygląd mebli? nei bądź żałosna

Gość DFGHJK
jena to projekt kafeteri, tym sposobem zarabia na cienkie bulki po co lykacie jak pelikany jej topiki zrobily sie nudne, spadaj wirtualny prototypie lub zmien nick