Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettomia

sposób na "wpadke" ;)

Polecane posty

Gość anettomia

Witam, od razu pisze ze temat dla "innych" ;) dla kobietek z problemowymi facetami ktorzy boja sie ojcojstwa. Jestem z facetem 4lata kochamy sie, jestesmy szczesliwi chcemy rodzine ale on kiedys a ja juz :) udaje ze nie denerwuje sie z tego powodu ale na boku kombinuje. Chce miec dzidziusia z tym czlowiekiem poniewaz kocham go ponad wszystko on mnie tez i pasujemy do siebie jak 2krople wody. Tak czytalam posty na temat ze dziewczyny palcem wprowadzaja nasienie, niestety to nie daje rady, sprobowalam rowniez z igla ale taka najciensza dostepna w aptece do wprowadzania insuliny, najciensza aby nie zorientowal sie ze gumka byla nieszczelna. Niestety co sie okazalo (pozniej sprawdzilam) mimo ze przekulam opakowanie prawie na wylot gumka nie przepuscila wody jezeli juz minimalnie, wiec napewno z tego tez nic wyjdzie. Moze macie jakies sprawdzone sposoby? :) a i powstrzymajcie sie od durnych komentarzy typu "jestes nienormalna" nie pasuje nie czytaj i nie pisz :) Kobietki czekam na wasze propozycje, doswiadczenia! :)

"Niestety co sie okazalo (pozniej sprawdzilam) mimo ze przekulam opakowanie prawie na wylot gumka nie przepuscila wody jezeli juz minimalnie, wiec napewno z tego tez nic wyjdzie." Może dlatego, że przekułaś, a nie przekłułaś. A tak poza tym-jesteś nienormalna. :classic_cool:

Gość Pistacjowe marzenia
Nie rozumiem jak ukochanej osobie można robić za plecami takie świństwo. A jak partner rzeczywiście nie dorósł do ojcostwa to postaw się na jego miejscu-gdy juz zajdziesz w tą ciążę.

Gość anettomia
36lat i jeszcze nie dorosl? prosze was, czasem szczesciu trzeba pomoc... wypowiadacie sie w temacie w ktorym nic nie rozumiecie.

Gość ja pani wasza
masz chory leb

Gość anettomia
wlasnie co do tabletek nie przejdzie poniewaz nie jestem ich zwolenniczka i nie chce ich brac i facet o tm wie

Gość Pistacjowe marzenia
On może i ma 36 lat a Ty ile-20? Bo z tego co i jak piszesz tyle Ci daję w górnych granicach. Normalnie dorośli ludzie rozmawiają gdy nie zgadzają się w jakiś kwestiach. Szczególnie gdy chodzi o zakładanie rodziny a nie udają , że jest ładnie, cacy a kombinuja na boku

Ja bym sprobowala jednak porozmawiac z partnerem. Chyba ze jestes gotowa wychowywac sama dziecko.

Gość anettomia
Pistacjowe marzenia wroc bujac w oblokach ;) Kobieta wiecznie mloda nie jest aby rodzic dzieci w poznym wieku.

Gość Pistacjowe marzenia
To niech idzie do banku spermy a nie wrabia faceta-jeśli ma jasny komunikat, że on gotowy nie jest

Gość Autorko a ile Ty
Masz lat?

Gość anettomia
29

Gość anettomia
jestem pewna ze dziecko jeszcze bardziej by nas uszczesliwilo, mamy dom, czego wiecej do szczescia potrzeba, czasem trzeba wziac sprawy w swoje rece.

Gość 2 krople wody
są do siebie podobne a pasować do siebie mogą dwie połówki jabłka. myślisz że do zaciążenia wystarczy przebić gumę?

Gość ojj nie eee
autorko, a czemu z nim nie porozmawiasz szczerze?

Gość to zebrano to jakaś porażka
yyughiuh jak chce miec dziecko to jej sprawa yyucośtam jesteś stuknieta. pewnie, jej sprawa, a potem zale na forum wylewac bedzie, z ojciec dzicka ma wszystko gdzies, ze nie pomaga, ze kasy brak itp.... i co wtedy? ty jej pomozesz? do autorki- jesteś żałosna. jak można takie świństwo zrobić partnerowi, jak potem z tym żyć, że się kogoś oszukało?

Gość wannika1
kup sobie strzykawki i z prezerwatywy zbierz troche spermy i po kryjomu sobie zaaplikuj:) pamietaj nogi do gory i tak przytrzymaj jakies pare minut (swieca) :)

Gość anettomia
porazka jest to ze nazywasz dziecko swinstwem ;) wogole po co sie odzywasz, nie rozumiem takich ludzi nie majacych nic do powiedzenia w temacie tylko naskakuja

Gość to zebrano to jakaś porażka
po to, ze mam nadzieje, ze gdzies resztki mozgu w tobie sie odezwa. nie nazywam swinstwem dziecka, tylko wrabianie faceta, ktory szczerze ci mowi, ze nie jest gotowy. ale skoro trudno ci to pojac, znaczy ze w twojej glowie hula wiatr

Gość wannika1
albo powiedz ze biezesz tabletki anty. i ze moze sie w tobie spuscic :) wedlug mnie to najwyzszy czas na dziecko, wiesz ze zajsc w ciaze nie jest latwo ,myslisz ze ci sie odrazu uda w tym wieku, napewno nie wiec lepiej juz sie zacznij teraz starac.

Gość do autotrkiii
TWOJE PODEJŚCIE JEST EGOISTYCZNE. POWIEM CI Z MOJEJ STRONY - JA NIE CHCE MIEĆ DZIECI, MÓJ PARTNER WIE I TO AKCEPTUJE. ALE GDYBY NP. MNIE WROBIŁ W DZIECKO, SPECJALNIE TO NIE CHCIAŁABYM JUŻ Z NIM BYĆ !!!!!!! JA MU DAŁAM WYBÓR - POWIEDZIAŁAM ŻE NIE BĘDĘ CHCIAŁA MIEĆ NIGDY DZIECI, ZAAKCEPTOWAŁABYM GDYBY ODSZEDŁ - ALE NIE JEST ZE MNĄ. WIĘC DO CHOLERY NIE BĄDŹ EGOISTKĄ, NIE MYŚL TYLKO O SOBIE BO W TEJ CHWILI TO ROBISZ

Gość do autotrkiii
POGADAJ Z NIM SZCZERZE , POWIEDZ ŻE CHCESZ IŚĆ NA PRZÓD, ŻE CHCESZ JUŻ ZAŁOŻYĆ RODZINĘ, NIECH SIĘ ZDEKLARUJE. NIE RÓB NIC NA SIŁĘ !!

Gość wannika1
ej ty na goze , myslisz ze jak bedziesz wszystko pisala duza litera to bedziesz jakas bardziej zauwazona, jestes tepa piszesz ze autorka jest egoistka a z tego wynika ze sama nia jestes, bo jak by partner chcial mniec dziecko to bys sie nie zgodzila...wes wypad z baru nie moralizuj tu

Gość anettomia
ale moj partner chce dzieci ;) wiec nie jestem egoistka tmbardziej ze lata leca i ciaza nabiera coraz wiecej zagrozen, poza tym jak napisala poprzedniczka nie tak latwo zajsc w ciaze, pozniej ludzie sie budza ze bede starac sie o dziecko i padaja w depresje ze nie moga zajsc.

Gość do autotrkiii
wannika1 miałam caps wł :-P widze że matka polka się znalazła, wieśniaczko nie pisze się wes , tylko WEŹ :-p nie jestem egoistką, egoistką byłabym gdybym mu o tym nie powiedziała, tylko np po kilku latach bycia ze sobą bym mu to oznajmiła. Ale o tym dowiedział się szybko :-) a po za tym o też nie chce mieć dzieci

Gość wannika1
tak autorko, uwiez mi znam sie na tym, dziewczyny probuja w wieku 25 lat a dopiero za rok czy dwa zachodza , wiec wedlug mnie probuj juz teraz , a jak ciebie twoj facet kocha to tez pokocha malenstwo

Gość do autotrkiii
wannika też używałaś strzykawki do zapłodnienia się ? :-) Brawo mądrze :-)

Gość wannika1
do drugiej autorki, ktora na mnie najezdza :ja pisze "wes" . Jaka matka polka , ja z Niemiec jestem :) to po pierwsze.