Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettomia

sposób na "wpadke" ;)

Polecane posty

Gość genialne moja opóźniona
to wynajmij żywy bank spermy , albo zrób dziecko w kiblu na imprezie, tobie chyba beż róznicy z kim, skoro wiesz,że partner cię może zostawic samą z dzieckiem, machnij sobie z byle kim i tak będziesz samotną mamą z alimentami z funduszu

Gość autorko rozumiem cie ale
pomysl gdyby było odwrotnie..gdybys nie była ty gotowa a facet by cie 'wrobił' w dziecko ? jakbys sie czuła? to jest oszustwo jakby nie było. dziecko powinno byc swiadomym wyborem obojga ludzi. nie masz prawa mu tego odbierać. jednoczesnie uwazam ze musisz z nim gadac, poruszac ten temat czesto. bo jesli tego nie robisz to on moze sobie myslec ze az tak ci nie zalezy. uswiadom mu ze nie tak łatwo zajsc w ciaze, ze moze to potrwać nawet rok i dłuzej a ty masz swoje lata. zreszta masz wiele argumentów - czy on chce byc ojcem czy dziadkiem dla swojego dziecka? musisz wziasc sprawy w swoje rece ale bez kombinowania. a ty sama zacznij brac kwas foliowy min. 3 miesiae\ce trzeba go brac przed poczeciem.

Gość Nasiba
jednym słowem jestescie siebie warci. Obydwoje niedojrzali emocjonalnie. Tylko ewentualnego dziecka szkoda.

Gość Nasiba
Włąsnie chcialbyś będąc niegotowa na dziecko żeby cię siłą doprowadził do współżycia w środku cyklu...Chciałabyś? dlaczego odbierasz mu radosć z rodzicielstwa/ dlaczego nie może być gotowy na bycie tatą?

Gość anettomia
sama sobie machnij ;]

lol na pewno nie palcem albo strzykawką , moze to impotent ?

Gość anettomia
ktos myli pojecia, ciekawe co ma wspolnego impotent z moim tematem, dodam ze prawie codziennie sie kochamy hmm gdzie tu impotencja??

najbardziej żałosny topic i zdesperowany inkubator, przebijasz glena b z jem kupę. Jak zdrowy to nie musiałabyś sobie strzykawką spermy wstrzykiwać, kobiety są żałosnie głupie

Gość 2 krople wody
jak z nim pogadasz to może na gumkach zaoszczędzicie :D

Gość żal mi ciebie
żal mi ciebie

Gość żal mi ciebie
żal mi ciebie

Gość żal mi ciebie
żal mi ciebie

Gość anettomia
a mi ciebie

to, że facet podał Ci takie argumenty to nie znaczy, że tak naprawde mysli. Moze problem lezy głębiej a on po prostu dał Ci taka odpowiedz bo nie chcial sie ujawnic ze swoimi prawdziwymi uczuciami. Pomyśl, że tak tez może być. Daj mu szansę. Ma 36 lat no i co z tego? Jest w kwiecie wieku, w szczytowej formie. Daj mu wybór.. daj mu czas. widocznie jeszcze go potrzebuje. A tym masz dopiero 29 lat. żyjemy coraz dłuzej, dłużej jestesmy w dobrej formie i granica rodzenia dzieci tez sie przesunela....

A i jeszcze coś. Wiesz, że sa ludzie którzy świadomie nie chca miec dzieci i ich nie mają? Moze Twoj mężczyzna nalezy do niech i nie chce sie ujawniac poki co bo wie jak Tobie zalezy na dziecku i boi sie ze moglabys odejsc. Albo przynajmniej na razie ma takie odczucia co do dziecka, ale np. liczy na to, że z czasem zmieni zdanie

Gość trajkotenia
Karminowa Panna Nic dodać, nic ująć. Autorko weź sobie do serca te słowa. Przemyśl to i porozmawiaj z partnerem.

Gość tak siak ,,/
a zna twój cykl hmm to go krec na zmiane cyklu powiedz mu ze wlasnie nasz okres i cyrkluj tak zeby myslał ze jestes zarez po okresie i jest pewne ze nic z tego a ty bedziesz w płodnych dniach i mała imprezka i po całosci raz drugi i ...

Gość tiaaaaa
a potem przyszły tatuś dowie się ze wiek ciązy się nie zgadza.