Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 11 miesieczniaka

Jak wyciagac smarki :D

Polecane posty

moj maly nie ma kataru, nie jest chory ani nic, ale ma czasem suche smarki w nosku - jak mam dlugie paznokcie to jakos sobie rade ale teraz obcielam i nie wiem jak je mu wyciagnac...wiem to obrzydliwe ;) Ale chce jakos dziecku pomoc bo ciezko mu chyba tak przez buzke oddychac caly czas, a znowu zadko kicha zeby samo wylecialo ;) Ktos pomoze :)

Gość róznie to jest z zębami
psiknąć wodą morską i wyciągnąć aspiratorem ewentualnie gruszką, ale ja polecam aspirator, gruszka jest dla mnie beznadziejna

No moj wlasnie jakby troche nienormalnie - ciezko mu - szczegolnie jak spi to slychac furkotanie ;) Kupie ta wode - aspirator mam :)

Gość róznie to jest z zębami
albo sól fizjologiczną jest w ampułkach na sztuki, wychodzi dużo taniej niż morska,

Psiknąć roztworem soli morskiej ,bądź zakropić sól fizjologiczną i potem ciągniesz Fridą ;)

Ok, tak zrobie - ale juz sobie wyobrazam cyrki z ta frida - bede z nim walczyc nie wiem ile zeby wobie pozwolil cokolwiek zrobic ;)

Hehe znam ten ból :D Mój syn ma teraz prawie 2,5 lat i na szczęście (!) teraz gdy się przeziębił siada obok mnie i ze spokojem mogę Mu nos oczyścić :D Ale jak był w wieku dziecka autorki to tragedia z Fridą była :D

Gość Jesssiii gggh
Mama 11 miesięczniaka- ja mam też 11 miesięczniaka, wkraplam mu sól fizjologiczną do nosa (w pozycji leżącej), czekam chwilkę i normalnie ściskam i wycieram nosek, jak dorosłemu. Zawsze wszystkie żaby ładnie wychodzą;) czasami nie muszę wycierać, same wypadają przy oddychaniu. Wcześniej miałam sterimar, ale były cyrki z włożeniem mu aspiratora do nosa, z solą jest lepiej, bo nie zdąży się zorientować i już ma ją w nosie...

Gość malinowaaaaaaaaaaaa
ja mojemu psikam disnemarem, puszczam na youtube nukibear on sie hipnotyzuje i wyciagam kozy patyczkiem do uszu

Gość gość
Steimar i potem frida albo patyczkiem wyciągnąć te większe :)