Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusssttt

Sprzedaje uzywane ubranka dzieciece na wage!! od 0 do 3 lat

Polecane posty

Gość jusssttt

Witam serdecznie Rozmiar od 0 do 3 roczku. Ciuszki sama sciagnelam z Anglii. Jest to cream i 1 gatunek. Wszystkie ubranka sa naprawde w BDB stanie i bardzo sliczne. Moge na zyczenie spadkować do worka co kto chce, np wiecej spioszkow, spodenek itp, a mniej np bodow.. Moge tez rozdzilic dziewczynki od chlopcow i posortowac rozmiarowo. Cena u mnie to tylko 35zl, z tego co sie orientowalam w polskich hurtowniach to cream maja po 39, 42zl wiec mysle ze dalam naprawde niska cene. A przy wiekszym zamowieniu jeszcze ta cena spada, bo ja chce sie poprostu pozbyc juz tych ciuszkow, bo nie mam na nie czasu. Podaje link do aukcji, gdzie mozna obejrzec przykladowe zdjecia ubranek: http://allegro.pl/wyprzedaz-ubranek-od-0-do-1roczku-az-30kg-i2063879033.html

Gość aikonka
Witam ja potrzebuje dla 3 letniego chłopca 86-98 spodnie , bluzki, bluzy, kurteczki ile by to wyniosło?

Gość jusssttt
To zalezy ile kilo by Pani chciala zamowic, moge wyslac zdjecia takich ubranek na maila jesli jest Pani zainteresowana

Gość aikonka
ile sztuk wchodzi na 1kg?

Gość aikonka
nie ma pani aukcji samych ubranek na około 3 l;atka

Gość PROSZE ZDJECIA
DLA dziewczynki, 2-3latka, sweterki, body, spodnie, różne mail openboart@gmail.com

Gość jusssttt
Prosze pisac do mnie na maila to powysylam zdjecia kazdemu. Moge tez sprzedac na sztuki jesli ktos chce :)

Gość Ola _b
A jakie ma Pani rzeczy na chłopca w wieku 3 lat - rozmiar 98-104??