Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caffeteriuszzz

Gdzie warto pojechac na wczasy do Grecji

Polecane posty

Gość caffeteriuszzz

Krete zaliczylem. Co ciekaego polecacie?

Gość odradzam turasów
odrazam turcje, byłam w alanyi niby fajnie ale poza plaża i parku w poblizu hotelu to nie ma tam nic! A bazary tureckie sa przereklamowane, tam sama tandeta kroluje. Wziełam sobie kasę na zakupy a wrocilam z jedna koszulką:-)

Gość odradzam turasów
poza tym wrocilam z waczasów tak struta ze leczyłam sie 2 tygodnie po powrocie.. sraczka wymiaty wszytsko naraz

Gość osobiscie polecam
zakynthos. Wroce tam na pewno :)

Gość corfu
corfu czy tez Korfu, przepienka wyspa. najmniej zamieszkała, gorzysta, dzika, z plazy widac Albanie. Przepieknie, spokojnie, polecam. Hotel tez moge polecic jakby ktos był zainteresowany.rewelacyjna obsługa, czysto , jak byłam mieli 4 gwiazdki ale starali sie o 5 wiec teraz juz pewnie maja,

Gość fotel
do grecji nie warto.

Gość gizmo888
nie zgodze sie z turcja - bylem juz kilka razy i zawsze rewelacja rowniez bylem w alanyi i bylo mega extra turcy sa mistrzami all inkl. pozatym to mili uprzejmi ludzie. w grecji rowniez kilkakrotnie bylem . polecam riwiere olimpijska. jednak bez porownania z turcja. oczywiscie turcja wygrywa pod kazdym wzgledem

Gość geeea
Polecam biuro pana Macieja, czyli Neo Szavel Travel – www.szaveltravel.com. Wysoka kultura osobista właściciela, dobry kontakt, zadbali o każdy szczegół wyjazdu. W pakiecie pełne wyżywienie, pokój w ośrodku Achilles duży, jasny, z tv, wygodnym łóżkiem itp. Do morza Egejskiego to miałem może ze sto metrów...:) Pogoda – perfect!

Gość gość
geeea dziś Polecam biuro pana Macieja, czyli Neo Szavel Travel –www.szaveltravel.com. Wysoka kultura osobista właściciela, dobry kontakt, zadbali o każdy szczegół wyjazdu. W pakiecie pełne wyżywienie, pokój w ośrodku Achilles duży, jasny, z tv, wygodnym łóżkiem itp. Do morza Egejskiego to miałem może ze sto metrów...usmiech.gif Pogoda – perfect! x ja nie polecam tego biura, zaden szanujący właściciel nie reklamuje sie ZA DARMO NA KAFETERII !!

Gość Cella

pewnie że warto. ja ostatnio parę razy byłam z Coral Travel na wakacjach w Grecji, za każdym razem w innym miejscu i uwielbiam ten kraj! wszystko dobrze przygotowane, zorganizowane! nic tylko wypoczywać!

Gość gość

https://www.youtube.com/watch?v=4ernVM_lr4Y