Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesciara na zawsze

ile macie kosmetykow?

Polecane posty

Ile macie kosmetyków? Łącznie, chodzi mi o pielęgnacyjne. 1. do pielęgnacji głowy = szampon, odzywka, pianka do układania 2. do twarzy = żel do mycia, tonik, krem pod oczy, krem do twarzy, peeling i maseczka 3. do ciała = peeling, balsam, krem na cellulit 4. Płyn do kąpieli łącznie 13 jak wygląda to u Was?

1. 3 szampony (nie wiem po co tyle) 2. do twarzy - krem do ciala :) 3. jak wyzej 4. nie mam mam puder, ktorego czasem uzywam i kupe rzeczy ktorych nie uzywam :( wstyd :(

Gość KukaWodna
Do wlosow mam w lzience az 4 szampony hehehe ale uzywam jeden:PReszte dostalam w prezencie i stoja i czekaja az je zuzyje :P Do wlosow uzywam mgielki do suchych i znoszczonych wlosow oraz odzywki.mam pare odzywek w lazience. Do twarzy uzywam mydla,toniku,peeling,kremy oraz kosmetyki do malowania:D Do ciala uzywam zel pod prysznic,peeling,roznego rodzaju balsamy (zalezy jaka czesc ciala)

1. 2 szampony, odzywke, maske, wosk, nablyszczacz, ochornny spray, lakier, pianke 2. zel do mycia, tonik, platki nasaczane mleczkiem, krem na dzin, na noc, peeling, maseczki najrozniejsze, 3.peeling, balsamy chyba trzy, kremy do stop, dloni 4. rozne zele pod prysznic

Gość KukaWodna
aaa i na dlonie nakladam specjalna maske przeznaczona do dloni z ZIAJA i uzywam odzywek do paznokci:P

Gość teraz ja76
1. do pielęgnacji głowy = szampon1, odzywka3, pianka do układania1 2. do twarzy = żel do mycia1, tonik1, krem pod oczy0, krem do twarzy4, peeling i maseczka po 1 szt, maseczki kupuje jednorazowe np. dermika 3. do ciała = peeling2, balsam3, krem na cellulit0 4. Płyn do kąpieli2

Gość KukaWodna
Maseczki na twarz tez nakladam:D Ostatnio odkrylam takie cos jak OLEJOWANIE WLOSOW i na dniach musze to sprobowac:D

Mam jeszcze - trzy palety cieni (nie uzywam), 10 lakierow do pazurow (kiedys uzylam jednego) i tusz do rzes (chyba juz wysechl), 3 flakony perfum (rzadko uzywam)... Jakos nie lubie sie malowac, denerwuje mnie to. A zamiast kosmetykow pielegnacyjnych robie sobie czasem sama maseczki czy peeling... wiec serio. Mam jeszcze nafte kosmetyczna do wlosow.

Gość teraz ja76
czyli jak widać mam umiar umiaru nie mam co do kremów do twarzy

to ja bym mogla sklep otworzyc ze swoimi ;) 5roznych balsamow 6lakierow do paznokci, rozne kolory plus 2odzywki 1szampon do wlosow i 1mydlo ;) rozne masci, cynkowe, z wit A peeling do stop i krem do stop krem do twarzy na dzien i na noc 4rozne podklady, na rozne okazje lakier do wlosow, pianka do wlosow 2 mgielki do ciala, kazda inny zapach 3rozne maseczki do twarzy, plus peeling, plus zel myjacy

I nie wiem czy mozna to uznac za kosmetyk bo to w sumie do mycia, ale mam slabosc do recznie robionych mydel glicerynowych...

Gość KukaWodna
hmm a zuywacie jakies tabletki na wlosy,paznokcie? Ja tylko lykam tabletki na oczy:)

z perfum mam jedne ale nie uzywam, przestalam jakos no i normalne jeszcze tusz do rzes, to 3 rodzaje, mam kolejnosc w ktorej ich uzywam podczas malowania ;) kredka do oczu

Gość KukaWodna
a g n i e s z k a _ - zaskocze Cie..mam wiecej kosmetykow:P:P nie chce mi sid wszystkich wyposywac....w 1wszej mojej wypowiedzi napisalam z grubsza:D

Nie. Na oczy - marchewka :) Na wlosy - capitavit balsam + szampon nie pamietam producenta, z henna do wlosow brazowych, rozne ziola (z apteki, sama robie plukanki). Zamierzam je pofarbowac, to kupie henne albo chne ;-)

kukawodna - wierze :) bo ja sama znam siebie i wiem ze przesadzam :P do pracy zawsze nosze 2 kremy do rak i paznokci mam duzo ksometykow ale nie zawsze je uzywam bo czasami nie ma kiedy np peeling to stop kupilam jakos poltora miesiaca temu ale ani razu nie uzylam, nie mam tak chwili wolnego wieczorem zeby to zrbic ;)

szampon 1 odżywka o lakier do włosów 1 żel 1 zel do twarzy 1 mydło, płyn do kapieli o balsam 2 tonik 1 ale nie używam kremy do twarzy, 3, ale w sumei i tak ich nie używam krem do stóp 2 do rąk 1 1 podkład, 2 pudry, mnóstwo cieni i aż chyba ze 40 lakierów do paznkokci

patrze i mam jeszcze jeden balsam zapomniałam o perfumach 3, ale bez szału mam duuuużo pomadek ochronnych , smakowych których w sumie i tak używam baaaardzo rzadko

ja nie wiem dlaczego ale mam taka tendencje, ze jak mam pieniadze to kupuje mase rzecz na zas, bo jak pozniej nie ebde miec kasy to zeby mi nie braklo nie wiem czemu, nikt mnie tego nie uczyl, mama tak robila ale nigdy jakos sie na niej nie wzorowalam jesli chodzi o zakupy dlatego czesto jak szperam po szafkach to widze ze to czy tamto schowalam a jesli chodzi o cos pod pachy to wole dezodorant zamiast podpasznikow kiedys stosowalam ale mialam wrazenie ze cale pachy mi sie lepia

Gość KukaWodna
szczesciara na zawsze - raz kupilam w aptece z czarna borowka a teraz mam z Rossmana OPTIKER DUO. Lykam tez magnes bo duzo kawy pije:P Pije tez ,czasami, calcium:P Furgonetka - 40 lakierow do paznokci:D Nie szepsuja Ci sie?:P Wiecie co...ja mam slabosc do bizuterii...tyle jej mam ,ze chowam nowa przed facetem hehehe ale ostatnio,tzn.od 2 m-cy nic nie kupilam...wystarczy mi jej poki co hehehe Kosmetykow tez poki co nie kupuje bo mam ich duuuuzo....abtypersoirantow az 3!

Gość powaznie tak malo macie??
wlosy: lakier, 3 rozne serum, 2 szmapony, 3 odzywki, 1 maska, 1 specjalna odzwyka, 1 olej do wlosow, 1 spray przeciw ''przegrzaniu'', 1 pianka, 1 takiec cos do ukladania lokow. prawie wszystkie produkty ktore uzywam sa profesjonalne. pewnie cos jeszcze mam ale nie pamietam :P skora: 3 rozne balsamy ktore rzadko uzwyam bo nie lubie balsamow,ale jak mam faze ''dbania ''o siebie to sie od czasu do czasy wyamrsuje. do tego mam tez bio oil., peeling. rzesy: lumigan- na prosot rzes i cos tam lash na porost rzes ale juz tego nie uzywam bo nie jest tak efektowny jak lumigan, fibre lash (nie chce mi sie tlumaczyc co to ), 2 maskary. do tego mam krople ''wybielajace'' oko. cera: 1 demakijaz, 2 toniki, 1 pianka oczyszczaca, 1 zel do miejsc intymnych ( swietny na cere), 2 peelingi, 1 krem , 1 kremo-podklad, 1 maska. makijaz: oj tego bedzie masa- 10 blyszczykow, 4 szminki, z 8 kredek do oczu, 2 kredki do ust, z 20 cieni do powiek, 3 pudkry, 3 podklady, 1 bronzer, 1 korektor. pewnie jakbym byla w domu to bym mogla jeszcze cos znalezc.....