Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesciara na zawsze

ile macie kosmetykow?

Polecane posty

Gość akukaracza ide do sracza
1 szampon 1 odżywka 1 maska żel pod prysznic mydło do twarzy mleczko do demakijazu peeling do twarzy tonik krem (nawilzający i sudocrem do trądziku) balsam nawilżający 1 tusz do rzęs 2 podkłady (mieszam) kredka do oczu czarna cienie (z 10 ) lakiery do paznokci - multum.... itp itd !!!!! ;))

ja czesto brudnymi lapami wyjmuje soczewki cos robie, czy nawet sprzatam i wtedy wyjmuje soczewke, albo tak nakladam nie raz w plynie plywa jakis paproch :o wiem to nieodpowiedzialne

Gość anakinya
ja mam bardzo duzo kosmetyków, ale kupuje testery i próbki, mam pewnosc ,ze sie szybko zuzyją i nie są drogie jak pełnowymiarowe

kurcze własnie zobaczyłam jakie niebiańskie kolory ma Bell glam wear lakiery, i mają dobre opinie na wizażu, ahh... niech tylko bęe miała jakaś nadwyżke kasy:/ bo teraz to ajdę na minusie:/

Włosy: szampony 2, odżywka 1, shine booster, 4 lakiery do włosów Ciało: olejek do mycia, 2 balsamy, oliwka do ciała, żel pod prysznic Do twarzy: 2 płyny do demakijażu, 4 kremy, 2 żele do twarzy sporo dezodorantów, mgiełek, lakierów do paznokci Makijaż: podkłady - 4 pudry - 5 róż - 1 bronzery 2 + paleta cienie to głównie palety tusze do rzęs - strasznie dużo błyszczyki - 9 kredki do ust i oczu - 5

Gość KukaWodna
takaMALA jedna - po Ci az tyle podkladow???:/ Ja mam 3 podklady,dwa w plynie gdzie jeden zaraz mi sie skonczy i jeden mus:) Uzywam tez brazerow:D a g n i e s z k a _ - higiena to podstawa przy noszeniu soczewek!!! Musisz za kazdym razem myc dlonie jak zakladasz i jak sciagasz soczewki! Ja sie przyznam,ze czasami nosze spoczewki 1,5 m-ca zamiast 1 miesiac ale nic sie nie dzieje z moimi oczami:P anakinya - gdzie kupujesz testery i probki???:) furgonetka - hehehe ja to zauwaylam juz dawno,mam na mysli firme Bell:D

Gość anakinya
kupuje na allegro-niektóre nowe, a ostatnio znalazłam fajnego sprzedawcę który sprzedaje markowe używane testery lakierów, pomadek, błyszczyków, cieni mineralnych , podkładów itp. uzywane, ale w tym co ja dostałam były sladowe ubytki lub wogóle znowu u niego kupie

Gość KukaWodna
ana - podaj link:P

Gość KukaWodna
Podziekowal :D

Gość anakinya
ja dostałam np. rimmel podkład w musie nieruszony, fajne cienie mineralne, podkłady bojuours-nie wiem jak sie dokładnie pisze, pomadki rimmel, podkłady max factor, astor, błyszczyki max factor

Gość fedfdff
mam tone kosmetykow, ale nie maluje sie, to sa kosemtyki do pielegnacji wszelkie żele, kremy, olejki, mnóstwo plynow i dodatkow do kapieli 4 rodzaje pasty do zebow mam na punkcie zebów fioła żadnych perfum, duzo mgiełek do ciala, rozne mydełka

Gość hsderwyrwa
Hmmm zalezy co....niektore kosmetyki mam drogie a inne tansze:) Np.rz kupilam farbe do wlosow ,bardzo droga i gowno dala i teraz kupuje za 10 zl. i jest genialna:D

szampon do włosów odżywka maska mgiełka jedwab żel po prysznic balsam do ciała peeling peeling na cellulit żel do mycia twarzy 3 maseczki 2 toniki preparat do demakijażu serum do twarzy krem na noc krem na dzień krem do stóp krem do biustu oliwka bambino pianka do włosów z 30 lakierów do paznokci puder podkład baza silikonowa tusz do rzęs róż z 50 cieni do powiek odzywka do rzęs z 30 pomadek i błyszczyków :O

no i jeszcze perfumy, mgiełki do ciała i twarzy, ampułki do twarzy, krem na brzuch, pianki do depilacji, kremy po... nawet nie wiedziałam,że tyle tego mam:O

Gość Moniśśś :)
Ja mam tak :) 1. jeden szampon, odżywka w spreju do włosów, 2 lakiery 2.Jeden krem NIVEA, krem pod oczy którego wgl nie używam 3.dwa balsamy(muszę iść i dokupic kilka ) 4. jedno mydło, sól do kąpieli ( musze dokupic kilka) A kosmetyki to tusz do zres , 2x blyszczyk, pudek, eyeliner,kredka,podklad, cienie 2 balsamy ochronne do ust , i 4 lakiery :)

Gość fweww
włosy 1 szampon, 1 odżywka, 1 jedwab do włosów, 1 płyn do prostowania włosów kremy 1 krem do rąk, 1 balsam do ciała, 2 kremy do twarzy na dzień i na noc, 1 żel do mycia twarzy 1 piling do twarzy i kilka maseczek do twarzy ale to w formie takich saszetek na dwa użycia każda. toniki 1 płyn micelarny 1 płyn do demakijażu oczu kolorowe 1 tusz do rzęs 1 podkład 1 korektor pod oczy 1 puder sypki paleta cieni do powiek 3 czarne kredki 1 szminka czerwona 1 pomadka ochronna może z 8 lakierów do paznokci

Gość yeyy
zawsze mnie moja koleżanka śmieszyła z ilością kosmetyków ona ma tysiące kremów każdy na inną część ciała ma krem do nóg, kem do stóp krem do brzucha, krem do czegoś tam jeszcze no dramat !!! albo co chwile mi mówi że musi kupić podkład bo jej się skończył:| chyba je te podkłady. Jak idzie na imprezę to zawsze się tak wybalmasuje że potem jej sukienka się ześlizguje z ciała haha albo lakier do włosów jej na tydzień stacza!!! ja ostatnio lakier chyba 2 lata temu używałam haha w ogóle nie używam pianek, lakierów itd jedynie jedwab do włosów bo mi się puszą włosy a jedwab je tak "przyklepuje" poza tym ślicznie pachnie:)