Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem normalna?

po dluzszym czasie kazda kumpela mnie irytuje

Polecane posty

nie wiem, czy to przejsciowe, ale z jedna trzymam sie blizej teraz 6 lat i mam jej dosc, wkurza mnie. z inna juz ten kontakt sie urwal, chcoiaz bylysmy przyjaciolkami ok.8 lat. czy to normalne?lubie ludzi i w kazdym widze cos fajnego, ale blizsze kontakty po jakims czasie koncza sie. zastanawiam sie jak w takim razie mozna zyc z facetem w zwiazku przez 10, 20, 30... lat?

Gość proekozielona
to normalne ze czasem przyjaznie sie czasem rozluxniaja lub koncza, gdy np. dzieli ludzi odleglosc inne zyciowe priorytety itd.

Gość mormalne o ile się
zmieniłyście a pewnie tak. Chociaż może nie normalne i jest inny powód. Choćby ONE do czegoś doszły (meża, dzieci, kariery czy czego tam) a ty nie i im zazdrościsz/czujesz się gorsza 🖐️

haha. zazdrosc tu nie ma nic do rzeczy, poza tym, obie jestemy w tym samym pkt, jesli chodzxi o zwiazki.

Gość annnulllaaaaaa
ile masz lat dziewczynko ? zadajesz tak idiotyczne pytanie ze brak slow. nie zasmiecaj kafetrii gowniaro!!!

czemu idiotyczne pytania? a co mam wam tutaj robic wyklady na temat jezyka, czy jak?:D

Ja też tak mam, ale to bardziej zależy od intensywności kontaktu, a nie długości. W jedna przyjaciółka rozeszło się po trzech latach bardzo intensywnej znajomości. Po prostu wzajemnie zaczęłyśmy sobie działać na nerwy, a na początku było tak fajnie. Dziewczynę, z która przyjaźniłam się 15 lat, uznaje w tel chwili za koleżankę, a nie przyjaciółkę. Za dużo między nami rywalizacji, zazdrości, zawiści. Nie mogę z nią np. rozmawiać o moim związku. Zaczynam się zastanawiać, czy taka prawdziwa, kobieca przyjaźń istnieje.