Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pale i juz

ile dziennie palacz wydaje na fajki-pali duzo i czesto??

Polecane posty

Gość nie pale i juz

moja znajoma ciagle nie ma pieniedzy ma duzy dom, meza, 2 dzieci, oboje pracuja i szlag mnie trafia jak zawsze na koniec miesiaca idzie do mnie pozyczyc 100zl. kurcze- ja nie pracuje! wymusila na mnie ze to tylko moje urojenia, ze powinnam jej pozyczyc ( wie ze mam oszczedniosci) a po 10 odda. szlag mnie trafia, bo jezdza po wycieczkach a jej maz ciagle pali papierosy... uleglam jej dzis, ale martwi mnie to... i mam pytanie dlapalaczow... facet ma juz 40 ... pali czesto i duzo.. i ile dziennie moga kosztowac te jego fajki???? chce wyliczyc i jej zasugerowac- jakby jej maznie palil do 10 to mialaby te 100 zl czy iles tam... oni nie oszczedzaja

Gość nie pale i juz
potrzebuje szybko odpowiedzi!! plis plis plis

A max to zobacz ile kosztuje paczka fajek (7?10?) jak ktos pali duzo to i 2 dziennie potrafi spalic :o

Gość jelcz345
Paczka papierosow kosztuje 10 zl. palacz wypali w ciagu dnia polowe paczki. czyli miesiecznie ok 150 zl na papierosy idzie

Gość ech............
Jezu ja tez nie pale ale przecież to jest proste. Dużo pali to paczka dziennie. Czyli nie wiem te 8 10pln 30 dni * paczka * 8 czy 10 pln. Więc dużo paląca osoba to 200 300pln miesięcznie. I WIĘCEJ.

Gość hbjkh
fajki juz dawno nie kosztuja 8,,10zl :) ja i moj facet palimy, moje sa po 12.60, jego 14.70 (a palimy te tansze). jesli pali duzo to 1,5-2 paczki dziennie. mysle ze 1,5 bo 2 to przesada. wiec policz 30 dni x 1,5 x 13zl

Gość hbjkh
u nas na 2 osoby miesiecznie idzie 700-800zl

Gość nie pale i juz
o dzieki , wlasnie o to mi chodzi, kto pali... bo ja nie pale, i tak z 300 zl wyliuczylam... ale znajoma tez nie lubi tego swinstwa i wszystko idzie w tej rodzinie na niego, a on nie zarabia lepiej od niej...aaa dodam jeszcez, jak jest zima to siedzi w domu bo roboty nie ma

Gość hbjkh
fajki to glupota, kupa kasy idzie z dymem. wiec skoro im nie starcza to facet powinien rzucic.. ale mowi to palaczka, wiem jak ciezko. chociaz gdybym sama byla w sytuacji ze nam brakuje i musze pozyczac to wolalabym rzucic albo chociaz ograniczyc

Gość hbjkh
wez ktoregos razu powiedz ze pozyczylas rodzicom czy cos i sama nie wiesz jak dociagniesz do 1go:)

Gość kierowca tira
wypalam 2 i pół paczki dziennie a jak kogoś poczestuje naparkingu lub zdenerwowanie to i 3 paczki pójdą,wiec ok 40 zł dziennie

Gość kierowca tira
już kilka razy prubowałem sie odzwyczaić ale po miesiącu zaczynalem i o z wiekszą ilością papierosów spalałem

Gość hbjkh
az sobie pojde zapalic :D