Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccdcccceccc

Nadwrazliwosć . wada czy zaleta?

Polecane posty

Gość ccdcccceccc

mam niestety ta ceche. dobrze ,ze przynajmniej dzieki niej mam uzdolnienia artystyczne ,ale wg mnie ma wiecej wad niz zalet. wszystko biore do siebie ,latwo sie wzruszam. poza tym wiele rzeczy przezywam np jak coś sie konczy na czym mi zależało ,albo mi sie to podobało to wpadam w jakis smutek nagle np jak wracam z wakacji jesli mi sie na nich podobalo wiele rzeczy kojarze z piosenkami i melodiami i juz same one mnie wzruszają bo mi sie kojarza z jakimis tam czasami cieżko znosze rozstania np z facetem na ktorym mmi zalezało .. ciezko mi wyluzować, a szkoda bo niektorym łatwo pomimo wszytsko..

Gość fedfdff
chyba PRZEWRAŻLIWIENIE nadwrażliwość może być zębów...

Gość ccdcccceccc
no to przewrazliwienie jak zwał zreszta

Gość ccdcccceccc
czasami oglądając film płaczę i płaczę i później też płaczę po filmie, długo po filmie a później jak opowiadam film to też płaczę i teraz też płaczę, gdy to piszę :(

Gość krucafuks
Wyreguluj sobie hormony- minie jak reka odjął

Gość przelot_em
Jest to jedna z tych okropnych wad, które zniszczą Ci zycie. Cierpienie i ból - to będą Twoi towarzysze życia.

"Jest to jedna z tych okropnych wad, które zniszczą Ci zycie. Cierpienie i ból - to będą Twoi towarzysze życia." Popieram, cała prawda o tej WADZIE!