Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wroncia555

pożyczać kase rodzinie ?

Polecane posty

Gość wroncia555

moja teściowa nagminnie pożycza od nas pieniądze, dodam że mieszka z synem, dorosłym zdrowym chłopem który nigdzie nie robi, ona tez ma wysoka emryture. Nie wiem na co idzie ta kasa,nie umiem odmówić ale szlag mnie trafia, poradzcie coś prosze

Gość to problem asertywności
Powiedz, że nie pożyczysz, bo sama masz dużow wydatków i zaplanowałaś sobie miesiąc tak, żeby na wszystko wystarczyło i tyle.

Gość wroncia555
zarabiam całkiem sporo jako prostytutka ale ileż można pożyczać na wieczne oddanie?

Gość wroncia555
oddaje ale za dwa tyg. znowu prosi, jest to bardzo męczące a jak kiedyś odmówiłam to była obraza. I tak już kilka lat to się ciągnie, synusia do roboty nie goni a syn lubi bardzo dobrze zjeść, byle czego nie tknie.Nie wiem czy wypada zapytać na co pożycza?

Gość wroncia555
i jeszcze bezczelnie wypytuje skąd mam tyle pieniędzy, że mogę sobie pozwolić na nowy samochód :o

Gość sdfghjkl
Dużą to znaczy jaką ma tę emeryture? Może wcale nie taka duża jak na dwie osoby w dodatku lubiące duzo i dobrze zjaść.

Gość wroncia555
około 3 patyki to dużo, jest jeszcze konkubent który pracuje, a ze ktos lubi dobrze zjeśc to co... ja mam sie ograniczać?